سه تحلیلگر، یک هدف: سود گروهی! انتخاب ارز با شما، تحلیل با ما!

من از اونیم که فکرشو میکنید مبتدی ترم استاد😋

2 لایک‌کرده

سلام رحیم جان و دوستان عزیز سال نو همه مبارک،رحیم دادش ریپل به نظرت با ای خبر ها خوب ک براش اومده ،طبق تحلیلی ک زحمت افتادی زدی میریزه،تو تحلیل زدی ۱/۹ و ۱/۵ ،من رو ۲/۵ گرفتم دو هفته پیش،الان نقد بشم یا اضافه کنم،ممنون میشم راهنمایی کنید،

2 لایک‌کرده

تحلیل کوین xrp هست این برای فیوچرز هست ولی تا نقاط قرمز بالا میره

3 لایک‌کرده

لانگ یا شورت؟
ورودی 2.4336 بزاریم؟

سلام، رحیم جان، آقا مهرداد، محمد آقا و دیگر دوستان سال نو میلادی بر همه شما عزیزان و خانواده محترمتان مبارک باشد، حقیر بهترین ها را برایتان از درگاه خداوند متعال آرزو می کنم،ان شاءالله سالی پر از موفقیت، سربلندی و سلامتی برای همه شما، کوچیک همه کاظم

رحیم جان برای خرید اثپات با مبلغ کم سود آنچنانی نداره. بر خلاف انتظار حتی با بسته شدن پرونده ریپل رشد آنچنانی نداشته که هیاهوی زیادی تو فضای مجازی شده بود در صورت بسته شدن پرونده ال میشه و بل میشه :innocent:

2 لایک‌کرده

شورته …نقاط ورود خطوط سبز ، قرمز هم تارگته… یعنی اگ رفت بالا و رسید به اون سطوح که معلوم نیست برسه!!! تارگتش میشه خط قرمز…
حواست باشه این به این معنی نیست که حتما میره بالا و شما از اینجا لانگ بگیری!!! داره میگه اگ رفت تو اون نواحی شورتش کن…

4 لایک‌کرده

سلام دوستان نقطه ورود خوب میخواهید پیام بدید با من باشید ضرر نمیکنید درخواست از شما تحلیل از من .تحلیگران عزیز کجایید .دقیقا کجایید . .

1 لایک

150 ت سرمایه دارم میخوام ی ارزی بخرم یک ماه هولد کنم چی پیشنهاد میدین ؟ 7 8 درصدم سود بده کافیه

1 لایک

با سلام و تبریک سال نو و آرزوی موفقیت
چند سوال مهم داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

1. نگهداری سرمایه در صرافی داخلی امن و مطمئن هست یا باید به کیف پول انتقال داده بشه؟
  2. چه کیف پولی رو برای نگهداری ارزهای دیجیتال خریداری شده از صرافی داخلی پیشنهاد میدید؟ بهترینش چیه؟
    با تشکر
1 لایک

300 درصد سود بدون اهرم فقط از 4تا تحلیل از 34 تحلیل
اسپات خیلی از تحلیل های دیگه هم هنوز پا برجاست

1 لایک

سلام آقا رحیم مشکل من اینه که نمیدونم با چه قیمتی ورود کنم حد سود و ضرر رو چند بزارم
اونایی رو هم که ورود میکنم رو قیمت پایین میزازم

1 لایک

احتمال زیاد توی این ایام یک فیلم یوتوبی بسازم بدونید چطوری وارد بشید

1 لایک

آقا رحیم نظرتون در مورد ارز ROSE چیه؟

این موارد بسته به تحلیل و سبک معاملاتی و ستاپ مربوطه مشخص میشه…و مشکل همه است!!!
مثلا پرایس اکشن وقتی یه پین بار رو حمایت میبینه شادو رو میزاره استاپش!!! مثلا این پست رو نگاه کن :

یا یه استراتژی که قبلا بک تست گرفته شده (بک تست یعنی اون استراتژی یا ستاپ معالاتی رو داده های چارت تست شده ) و وین ریت بالایی داره (وین ریت یعنی درصدی از معاملات که به سود میرسه نسبت به فعال شدن حد ضرر) خودشون حد ضرر و سود رو مشخص میکنه…
مثلا این استراتژی ک من گذاشتم :

یوتیوپ رو نگاه کن مثلا این کانال خارجی :

موفق باشی

3 لایک‌کرده

ٌرافی مطمعن نیست مگه اینکه معاملات کوتاه مدت داشته باشی و بخوای دایم معامله کنی در این صورت انتقال به کیف کارمزد انتقال داره که شاید جالب نباشه …ولی در کل صرافی یعنی پولت دست خودت نیست و ریسک داره…
کیف پول هم من نرم افزاری تراست ولت رو استفاده کردم مشکلی نداشتم…

2 لایک‌کرده

یا حتی این یکی :

3 لایک‌کرده

تحلیل کوین rose

1 لایک

آقا رحیم یعنی تا 0.00510 ریزش داره. درست متوجه شدم؟

1 لایک

سلام باید پله ای بخری الان یه مقدار سبک می تونی وارد بشید اگر رفت بالا بفروش اگر نرفت پله دوم دوبرابر بخر رفتید داخل سود بفروشید اگر نقطه سوم تاچ کرده جمع دوتا اوردی که خریدی بخر اخرین خط

1 لایک