الاندكه خیلی اومده پایین
وقتی داخل سود هستید باید بفروشید
و نقطه پایین بخرید نقاط اصلی مشخص کرده بودم
فروختم وقتی توی سود بودم دوباره خریدم قبلا تحلیل کرده بودید بر همون اساس خریدم
آقا رحیم ببینم تا آخر فروردین یه سود خوبی می تونم کسب کنم یا می تونم😁
دیروز اینو زدم سود کردم بستم
الان باید عید دیدنی باشید …من همین الان برگشتم خونمون…برید کیف دنیا رو کنید بازار فرار نمیکنه…
عید دیدنی از آخر هفته دوباره شروع میشه.
تازه از آبادان برگشتم، درسته بازار فرار نمیکنه ولی من باید یه مقدار پول بدست بیارم اونم خیلی ضروریه
آقا رحیم نظرتون در مورد ارز arix چیه؟
من که زیاد قبولش ندارم دنبالش نمیرم
سلام رحیم جان من ریپل 2.5 گرفتم قبله جلسه ترامپ این دو هفته هیچ اتفاقی نیوفتاد تازه برگشته رو 2.42 بنظرت نقد بشم بازار ریخت پاییت تر بگیرم؟
رحیم جان، سلام تحلیل جدید اسپات ریپل را نگذاشتی؟ لطف می کنی یک تحلیل اسپات از این ارز بگذاری تشکر
رحیم جان وضعیت تتر را چگونه ارزیابی می کنی؟ فکر می کنی بریزه یا ثعود کنه؟ الان قیمت خوبی داره ۹۶ و خرده ای
سلام. وقتی تو ضرر هستی نفروش سعی کن میانگین منطقی کم کنی تا هم ضررت جبران بشه و اگر هم صعود کرد استفاده ببری این راه متطقی هست، در ضمن این ارز برای میان مدت و بلند مدت بسیار عالی هست
سلام خسته نباشید لطف میکنید تحلیل ip story هم برای کوتاه مدت یک ماهه بذارید
اگر درست پیدا کرده باشمذارز شما رو تحلیلش همینه
اگر از محدوده ابی بالا عبور کنه صعودی در غیر این صورت نزولی
خطوط بنفش اوردر نهنگ ها هستند
دوست خوب اگر محدوده ابی داخل تحلیل ریپل از دست بده حتما پیامدبده چون بد جور ضرر میکنی
2.237 یعنی از این پایین تر بیاد وضعیت خوب نیست باید بفروشی
اگر هم بتونه
2.476 بشکونه که نزدیکش هست صعودیه شما دقیقا وسط مرزی
بله همینه مرسی ، پس مشخص نیست که صعودی هست یا نه ، یک ماه هست که داخل محدوده آبیه البته سود خوبی ازش گرفتم و هنوز تو سودم ولی چون این از اون دسته ارزهای قوی نیست و برای نوسانگیری خریدمش باید قبل از ریزش خارج بشم ازش
متأسفانه ۲۸۸ م ارز خریدم که الان ۱۸۲ ازش مونده
برای هولد هم گرفتم یکی دو ساله ولی الان تو ضررم و میخوام جبرانش کنم