پس منم ببندم آقا رحیم
تحلیل همچنان پابرجا هست؟
سلام ارز act لطف میکنید تحلیل بزارید آقا رحیم یپاس
بستم آقا رحیم. ممنون از لطفتون
سفارشات باز روی دوج هم ببندم؟
من اهرم رو پایین گرفتم
تارگت ورودیت رو زد خودش بسته
ورودی های دوم و سوم چی؟
آقا مهرداد سلام
من بخوام ص،رافی داخلی خرید ارز انجام بدم مثلا اتریوم بصورت اسپات، بهتره سرمایه رو به تتر تبدیل کنم و بعد بخرم یا ریالی بخرم؟
یه سوال دیگه هم داشتم
شما توی بیت یونیکس با آی پی غیر ایرانی کار میکنین دیگه؟
از چه برنامه ای برای تغییر آی پی استفاده میکنین؟
اول که پولت ریاله رو وقتی باهاش ارز خریدی و بعد ارز رو خواستی بفروشی تتری بفروش…و رو تتر بمون…
…
حقیقتش رو بخوای بسته به سیاستهای کشور داره، 100 هزار رو میشد حدس زد رسیدن بهش ، ولی اینکه جهشش ادامه دار باشه نمیدونم…من خودم تتری ام …
تتری تحلیل و نقاط ورود و خروجت راحته ولی اون ریالی باید حواست به تغییراتی قیمتی دلار باشه و نمودارش تحلیلش سخت میشه…
چطور میشه ارزی که با ریال خریدم موقع فروش تتری بفروشم؟ توی داخلی ها این امکان هست؟
با ip ایران مشکل نداره فعلا…
یا vpn ای پی ثابت یا از vps استفاده کن که باید ماهانه هزینه کنی…ماهی چند صد تومن می افته…بگرد vps خارجی بعد بخر…
من چون برنامه نویسم خودم vps واسه تست پروژه هام دارم از همون استفاده میکنم…
اره صرافی داخلی هست نمیشه اسم اورد …هم جفت ارز ریالی دارن هم تتری…مثلا وقتی دوج رو خریدی بعدش فروشش تو بازار تتری بفروش…
ممنون از توضیحاتتون واقعا
. سرمایه ای که میخوام ببرم داخل بیت یونیکس از مبدا یه کیف پول باشه و از کیف پول به بیت یونیکس و نباید از صرافی داخلی مستقیم بزنم درسته؟
زدنش که میشه …اما اینکه در اینده بخوان کاربرای ایرانی رو پیدا کنن که با این شرایط کشور معلوم نیست یهو بلای باقی صرافی ها رو بیارن سرمون ، بهتره مستقیم نباشه…
چرا میخوای خارجی استفاده کنی؟
هم ارزهای بیشتری هستن که امکان فیوچرز دارن هم قیمت دقیق تر روی نقاط ورود خروج هم اهرم بالا
مثلا توی تریدینگ ویو دوج 0.1922 هست توی صرافی داخلی 0.1915
سلام بنظرتون الان که بازار داره اصلاح میخوره خرید انجام بدم برای اسپات؟
احتمال داره بزنه پای سیستم نیستم