سه تحلیلگر، یک هدف: سود گروهی! انتخاب ارز با شما، تحلیل با ما!

سلام رحیم آقا wifروی ۴۰میشه لانگ گرفت اگه هستی با اهرم کم بزارم تمرین کنم ۵ تتر را گذاشتم هزینه آموزش

منم یه کم بلد ام!!!
زمانی که تون داشت پایین می اومد :

2 لایک‌کرده

با تشکر از سر کار خانم کیانی !!!
برای تون اگ رسید به ناحیه نارنجی فقط دنبال پوزیشن شورت باشید…چون یه ناحیه مقاومتی قوی هست… البته تحلیل من به این معنا نیست از اینجا لانگ بگیرید بلکه اگ رسید ناحیه نارنجی به دنبال شورت باشید…

2 لایک‌کرده

سلام داداش خوبی؟
امروز کسی جواب مارو نمیده :confused:

1 لایک

دوستان نیاز به راهنمایی شما عزیزان دارم
من قبل 2025 حدود 40میلیون TON خریدم به قیمت 440.000 تومان. الان که به این قیمت رسید خالی کنم و ارزای دیگه که موقعیت بهتری دارن خرید کنم؟

سلام آقا مهرداد خوبيد

ميشه نقطه ي ورود و Sl و Tp رو بگيد

آقا مهرداد اون اوردرای بالا رو میشه به ترتیب بنویسیدشون من اونارو درست متوجه نشدم.
ورود رو 4.078 بگیرم؟
حد سود رو 4.386؟
بعد اوردر دوم رو 4.159
سوم رو 4.255 بزارم؟

اگه بخوام شورت بگیرم باید اعداد رو از بزرگ به کوچیک بنویسم؟

داداش تا ماهانه بسته نشه کسی جرات حرف زدن نداره…
الانم 13 بدره اکثرا بیرونن این هفته …

1 لایک

اون مطلبی که شما فرستادید (من نظری ندارم)
ولی خلاصه اش میشه این :
tonusdt
long/buy
ورودی اول 4.078
ورودی دوم 3.977

تارگت اول 4.159
تارگت دوم 4.255
تارگت سوم 4.386

حد ضرر 3.896

اهرم 5

2 لایک‌کرده

نه ببین …فرض کن قیمت فعلی 10 و تحلیل کردی که اگ اومد 15 شورت کنی …اما ممکنه از این نقطه ورودی به بالاتر هم بره مثلا 20…
اینجور ورودی اولت میشه 15 ورودی دوم 20…
یعنی نزدیکترین عدد ورودی به قیمت فعلی میشه ورودی اول …قطعا قیمت دو با مانع نمیره که بپره از قیمت!!!..
واسه لانگ همینطور نزدیک ورودی به قیمت فعلی میشه پله اول…
این اعداد و ارقام تحلیل گر بر اساس سبکش یه ستاپی می چینه اعلام میکنه…

2 لایک‌کرده

در ضمن زمان ورود به معامله ام مهمه…مکنه قبلا این حرکت رو انجام داده باشه و شما سیگنال رو دیر دیده باشید…زمانی که تو گروهه اعلام شده…بعد برو رو چارت ببین این الگو زده شده یا نه …

2 لایک‌کرده

فعلا ستاپی ندارم…باید بیاد اونجا… خودمم چارت رو باز نگه میدارم ببینم فرص شورت اون بالا میده یا نه…
رحیم حرفه ای تره اون بیاد بهتر سیگنال میده…حقیقتش نمیدونم سبکش چیه ولی دقتش بالاست…

2 لایک‌کرده

در مورد این تارگتهای چندگانه، بعدا معامله گر یا ترولینگ استاپ میکنه معامله رو یا ریسک فری…اینها توضیحش مفصله…

ممنونم، بله كارشون درسته
ولي تعيلات عيد هست زياد نميان
اگر به ستاپي كه گفتيد رسيد ممنون ميشم به ما هم بگيد🙏

سلام
گرامی، بهتره اگر روی سودید معامله را ببندید،
13 فروردین و 14 فروردین، تعرفه های تازه ترامپ اجرایی میشود. به نظر بازار ریزش میکند. ممکنه 2 تا 6 روز بازارهای کریپتویی در وضع نامناسبی بروند.

1 لایک

سه اوردر برای اسپات در شرایط بد که بازار ریزشی بشود اولین اوردر بسیار جای مناسبی هست

سه اوردر لانگ اسپات

سه اوردر لانگ اسپات

1 لایک

سه اوردر لانگ اسپات

1 لایک