سه تحلیلگر، یک هدف: سود گروهی! انتخاب ارز با شما، تحلیل با ما!

قیمت بیت کوین امکان داره از پایین بشکنه :bangbang:

این منظورمه

بالای 3 دلار تثبیت بشه میشه روند صعودی رو بهش امیدوار بود ولی زیر این قیمت در صورتی که نتونه تثبیتش کنه امکان کاهش قیمت تا 2.6 دلار هم هست

سلام خوبی شرمنده خداشاهده درگیر دفتر بودم جابه جا شدم رنگ کاری تزیین داخلی داشتم انجام میدادم تازه امروز جارو کردیم که شروع کنم به ترید

1 لایک

والا فعلا نمیزنم…قبلا زیاد میزدم ولی الان ترجیح میدم کم اش کنم…ماهی دو سه بار بسمه!!!

حالا اینو ببینم تقریبا همون الگو این بار تایم 4 ساعته… :

البته این ترکیب از من نیست یادم نمیاد چند سال پیش کجا این ترکیب رو دیدم ولی فک کنم اینوستوپدیا بود…چون تست گرفتم دیدم خوب جواب میده من ازش استفاده میکنم…

1 لایک

باید تو پولبک شورتش میکردی…که اگ شورت میشد جواب میداد…

$ENA
LONG :green_circle:
Entery: 0.27~0.272
5% Wallet
X15 ( CROSS )

Stop: به صورت لایو اعلام میشه

TP1:0.28
TP2:0.30
TP3:0.32

2 لایک‌کرده

ورودی رو تنظیم کنید، موقع شروع 0.27 بود الان فرق کرده

3 لایک‌کرده

آقا مهرداد سلام علیکم، آقا رحیم بنده خدا درگیر کار هستش اگر برای شما امکان داره یک تحلیل خرید اسپات از ریپل، دوج و فلوکی بگذارید ممنون می شوم، ببخشید

1 لایک

سلام دوستان من نزدیک 15 تا ارز خرید کردم همشون هم ارزای درست حسابی هستند به نظرتون همرو بفروشم اتریوم بخرم یا نه همونا بمونه یکم هم اتریوم بگیرم

1 لایک

سلام مهرداد اگه تحلیل تکنیکال و چارت وکندل زدنهای آموزشی داری بحث جدید بزن وآموزشی بزار یا پیشنهاد بده چکار کنم .

1 لایک

دامیننس بیت کوین

محدوده ای که الان دامیننس بیت در اون قرار داره از چند جهت میتونه به عنوان یک محدوده مقاومتی مهم باشه
یکی خط روند مقاومتی هستش که الان به سقف اون رسیده
دوم اینکه به اندازه 0.786 درصد موج نزولی قبلی خودش که از سال 2021 وجود داشته اصلاح رو به بالا داشته
مورد سوم واگرایی روزانه ای هستش که در rsi قابل مشاهده اس
و مورد بعدی اینکه تارگت اون کادر مستطیل شکل که محدوده تریدینگ رنج بوده زده شده و دیگه حداقل بابت اون مورد رشدی نخواهد داشت

همه این موارد میتونه زمینه ساز ریزش دامیننس بیت باشه که در این صورت شرایط برای رشد آلت کوین ها فراهم میشه

4 لایک‌کرده

فک کنم یه ریزش و شورت با اهرم معقول الان منطقی باشه!

1 لایک

$DOGE
LONG
Entery: 0.1553$
Target: 0.15686$, 0.15841$ , 0.16152$ , 0.16773$
Capital: 5% Wallet
Leverage: 20x ( CROSS )

2 لایک‌کرده

$ADA
LONG
Entery: 0.6344$
Target: 0.6407$, 0.647$ , 0.6597$ , 0.6851$

Stop: در صورت نیاز اعلام میشه

2 لایک‌کرده

برا ما هم بذارید لطفا :face_holding_back_tears:

دارم میذارم ولی زمان که بگذره تغییراتش زیاده، ADA من با سود بستم ولی الان نه ورود نکنید

1 لایک

نوبي . ضريب ٢٠ نداره ، ضریبش تا ۵ هست فقط

با ضریب 20 در واقع با یه درصد نوسان 20 درصد سود میگیره… با اهرم 5 که شما داری میشه 5 درصد …
فقط وقتی سیگنال رو اینجا می بینی ، برا اینکه دیر نشده باشه ، چارت رو هم نگاه کن ببین نسبت به زمانی که گذاشته اومده برای نقطه ورود یا نه …اگ ناومده میتونی پوزیشن بزاری ولی اگ اومده بعد رفته سمت تارگتش یعنی دیر شده و دیگه نباید وارد شی…

4 لایک‌کرده

آقا مهرداد اتریوم وضعش چطوره به نظر شما چی میشه
اتریوم تو بلند مدت یعنی همین 7 8 ماه آینده سود خوبی می‌تونه بده؟

$APT
LONG
Entery: 5.165$
Target: 5.216$, 5.268$ , 5.371$ , 5.578$

1 لایک