سلام
بالاخره جهش را زد
من خلاف روند بیت باز کردم و به چوخ عظما رفتم…یعنی همیشه همینه وقتی چندتا معامله با سود تموم میشه بعدش حتما یه ضرر میاد…
خوبی مهرداد جان فعلا که داستان درست شده
اونجا در گروه که بیشتر هولدرهای سونیک اند، 5 تا مدیریم و یکی 2 تا کاربلد، جلوی معاملات احساسی بقیه را گرفتیم. دیگه زیان کمتر میکنند و سود میبرند. 36 نفری هستیم.
نه من ضررم رو بیت بود !!! یه اشتباه تاکتیکی کردم …فعلا دیگه معامله نمیکنم و از بازار موقتا خارج میشم… شاید حداقل یک ماه..خوش باشید…
روی همه چی تحلیل میکنیم.
کدوم گروه منظورتونه؟
همونیکه خودت الان پیام باران کردی، بلا.
ریطی به عضویت تو گروه نداشت!!! من معمولا کار خودم رو انجام میدم…پیش بینی من رینج و دامپ بیت و رشد التکوینها بعداز اون بود…تو اینجور مواقع من رو بیت می بندم و حجم بالا…مشکل این بود … وقتی هم ضرر سنگین میشه یه ماهی معامله نمیکنم حالا میخواد دامپ کنن یا پامپ کنن…این جز اصول معامله گری منه وقتی ضرر سنگین باشه یه مدتی معامله نمیکنم…
حیلی متاسف شدم اقا مهرداد امیدوارم ضررتون جبران بشه.
سلام ضرر داخل مارکت وجود داره ناراحتی نداره ولی باید مدیریت بشه
بله درسته…اقا رحیم نظرتون در مورد الت کوین ها چیه گفته بودم هزار دلار توضررم تا حدودی الت هام اومدن بالا و هنوز به نقطه خرید نرسیدن بنظرتون نگهدارم میرسن به نقطه خرید یا همینجا بفروشم خیلی گیجم لطفا یه راهنمایی بکنید ممنون میشم
سول میانگین خریدم 189.5
لینک 19.3…دوج 29 سنت…17دلارinj
اواکس 35دلار..فت 1.16
اووه و لایت کوین و ریپل رسیدن به نقطه خرید سربسر فروختم الان رفتن بالاتر
یونی 11.5 خریدم بود 160 دلار تو ضرر بود الان ضررم شده 140 بنظرتون میرسن به قیمت خرید
درود
به نظرم آلت سیزن نزدیکه، مورد نداره سر به سر خروج بزنید، کمتر از 8 هفته دیگر آغاز آلت سیزن است.و اوجش یکجایی در تیر تا آبان است.
حالا که فروختید، در اصلاح میتوانید جایگزین کنید.
نه بحث ناراحتی نیست!!! کلا وقتی ضرر سنگین میشه معامله نمیکنم یه مدت که اون هیجان ضرر بخوابه..وگرنه با دید اشتباه بیشتر تو چاه می افتم…موقعیت همیشه هست و معاملات پشت سر هم برای جبران ضرر قبلی مثل قماربازی هست که باخته و هی قمار میکنه اونی که باخته رو برگردونه ولی بیشتر می بازه..به همین دلیل معامله نمیکنم!!!
سلذم دوستان من مقداری پول دارم و دوست دارم سرمایه گذاری کنم چه کوینی و کجا و چه زمانی بخرم؟؟؟؟چی پیشنهاد میدید
اینای که دارمم الان بفروشم پایینتر بخرم؟
داخل گروه فعال باشید اسپات های خوب قرار میدم