سه تحلیلگر، یک هدف: سود گروهی! انتخاب ارز با شما، تحلیل با ما! (قسمت 1)

زیکش آیا می‌تونه ۳۰۰دلار رو ببینه

سلام رحیم جان زیکش میشه ورود زد یا نه بعد اینکه چه ارزی الان میشه خرید کرد

سلام.ببین دوست عزیز، زی کش تا ۶۸۰ میره و ۷۵۰ رو تاچ میکنه.با تایم فریم ۴ ساعته.زمانشو نمیگم،چون نمیشه اینجا هماهنگ کرد.زیاد دور نیست.

2 لایک‌کرده

کف چه قیمتی میتونه باشه

سلام، آقا رحیم apex تا چند میتونه بره؟ تشکر

سلام به نظرتون الان یه پله به ریپل ورود کنیم خوبه یا هنوز نه ؟

سلام آقا رحیم لطفا تحلیل تون از ریپل خوبه یه پله ورود کنیم

2 لایک‌کرده

سلام.اقا مهرداد دش صعود می کنه

سلام عزیز.ببین ارز دش یه ارزیه که در موارد جنگ ازش استفاده میشه..ابن تفصیر خودمه.شاید اشتباه باشه.ولی در خصوص رشدش به تکنیکال بله.تا ۵۱.۴۴ و ۵۳،۲۳ رشد میکنه به زودی.تایم فریم ۴ ساعت رو نشون نمیده.با روزانه بهت گفتم.فعلا تا همینجا رشد میکنه.سناریو ۲ باید صبر کرد که به این قیمتا برسه بعد میگم.

آقا مهرداد با اینکه زیکش از ۲۲۰اومده ۲۸۰. نظر شما اینه که پایین نمیاد و تا اون قیمتها که گفتید بالا میره؟

ارز دش هم رشد خوبی کرده. و الان ۳۸.۷ هستش. نظرتون اینه که بدون نزول تا اون قیمت شما میره؟

سلام.فک کنم دیروز بود گفتم .همون چیزایی که گفتمه.من نظرمو عوض نمیکنم.چون سیگنال نمیدم.تحلیل خودمو میگم.به نظره خودم منو اصلا جدی نگیرید.چون فهمیدم اینجا پست پاک میکنند.کامنت پاک میکنند…گزارش میدن…و…

2 لایک‌کرده

محمد جان اگه بخونی نوشتم تایم ۴ ساعتو نشون نمیده بهم.

2 لایک‌کرده

الان نظرتون در مورد بیت چیه یا دوباره میره۷۲رو تست کنه

1 لایک

آقا مهرداد این حرفا چیه؟ ما بعد خدا دلخوشیم به این هاب و نظرات شما و اقا رحیمه. وگرنه تو این بازار گیج کننده فقط ضرر میکنیم. الان خود من توی قیمتهای کف از ترس سقوط بیشتر هیچی نخریدم و الان موندم چیکار کنم

1 لایک

این نظرتون رو میگید؟

ببین همین الانم که کامنتو جواب دادم یه هرزنامه دیگه خوردم.۴ تا تو ۱ ساعت.محمد جان من باره خودمو خیلی وقته بستم.۴ سال پیش اینجا بودم چند تا کامنت گذاشتم تو چند روز،اون روزایی که بیت کوین سقوط کرده بود از ۴۶ به ۱۶.نظرمو گفتم که دوستان واسه ضررهاتون که جبران بشه این کارو بکنید.همه با غرور کاذب گفتن مثه اینکه تازه کاری و هیچی نمیدونی.حتی سیگنال توکن های دیگرو دادم با سود ۱۵۰٪ کسی گوش نداد،با کمال احترام رفتم از اینجا. الانم بیت کوین چه بشه ۱ میلیون دلار چه بشه یک سنت واسه من فرقی نمیکنه.هدف من اینجا و تو برنامه های دیگه ۹۹٪ اینه که ببینم ادما چجوری فک میکنن.اکثرا میشینم یه گوشه نگاه میکنم(.این یه پروژیه که چرا این کارو میکنم.پروژمم تکمیل شده.که جاش اینجا نیست بگم).ولی وقتی ببینم راهو اشتباه میرن اون ۱٪ رو راهنمایی میکنم.اونی که بخواد بگیره میگیره.پامو از گلیمم درازتر نمیکنم ،چون اون خدا که تو میگی،به من میگه بیشتر نگو باقیش با خودم.من اینجا نیومدم که خودمو ثابت کنم.ولی اینجا مثه میدونه جنگه.انگار ۱۰ نفر مسابقه گذاشتن که بیشتر دیده شن…مطمعنم اینارم که الان گفتم بعضیا با خودشون میگن فازش چیه… بخدا مهم نیست.ولی یه چی به عنوان یه دوست واقعی بهتون بگم،بازار کریپتو دقیقه دقیق از اول تا الان و آینده قیمتو به صورت اتوماتیک تعین کرده و کوچکترین باگی توش نیس.الانم همه تو این بازی هستن.،نذارین رسانه،یا توییت،یا به عبارتی فاندامنتال گولتون بزنه.اونا رد گم کنیه واسه زمان.امیدوارم از این بازی برنده بیرون بیاین،که شرمنده خودتون نشین.:heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation:

5 لایک‌کرده

نظرتون در مورد بیت چیه نگفتید

با همه این حرفا دمت گرم که هستی و راهنمایی میکنی. من فاز اونایی رو نمیفهمم که گزارش رد میکنن. اگه کسی بدون چشم داشت داره کمک میکنه چرا اذیت میکنن. اینا نونشون تو ضرر ماهاست. وگرنه چرا باید شما رو اذیت کنن

سلام اقامهردادمیشددرمورددوج کوین هم بگیدمن اسپات دارم لطف میکنیدبگیدتاکجارشدمیکندیاازکجااصلاح میکندخارج بشم ممنون

1 لایک