سه تحلیلگر، یک هدف: سود گروهی! انتخاب ارز با شما، تحلیل با ما! (قسمت 1)

الان چیکار کنیم بنظرتون لانگ شورت یا نگه داریم

خدا نگهش داره ایلان ماسکو.یه توییت میزد بازار ۵۰ تا پشتک میزد رو هوا.و میدونستی چی به چیه:joy::joy::joy::joy:
الان دنیا بهم میریزه،ایران مذاکره کرده یا نکرده،فرستادن پهباد،موشک،تیر چراغ برق،که ربطی به بازار کریپتو نداره…فقط ۱٪ داره.که خیلی مهمه.الانم به خاطر این حرفا نیست ریزش.در حده یه آژیره که یه نارنجک بندازه تو بازار.چون با رفتار انسان آشناست.
اینجور حرفا یعنی Information Overload
ظرفیت مغز محدوده عزیز
وقتی داده هابی از این دسته زیاد میاد، مغز میره روی حالت Auto-Pilot
شروع می‌کنه به تقلید، نه تحلیل
و این چرخه تکرار در تکرار …®:wink:

3 لایک‌کرده

ساده شدشو بگید الان مغزم نمیکشه فکر کنم

1 لایک

به همین دلیله که مغزت میگی نمیکشه.همه ساده گفتنو میخوان.خودت جواب این نوشته رو دادی.بمباران شده مغز انسان.۱ روز بنداز دور گوشیرو.استراحت بده به مغزت..از صبح تا شب درگیر این اطلاعات رسانه و خبر شدین همه.یه دستی بکشید بابا

1 لایک

مهرداد جان کوتاه بنویس،

منتظر پیامت هستم

ارسال کنید

آقا رحیم از بهزاد هم خبری داری؟ چرا یهویی از هاپ رفت؟

2 لایک‌کرده

دلم میسوزه همین پولی که اینجا داریم اینجا پرپر میکنیم ترامپ ■■■■■■■■ پس فردا میکنه خرج حمله به خودمون

سلام بهش اخطار دادند اون بنده خدا رفت داخل تلگ رام

در ارتباط هستیم فعلا مشغول کارهای شخصی هست

1 لایک

حاج رحیم سلام

از بازار چخبر

1 لایک

آقا رحیم سلام

امکانش هست یه تحلیل از بیت لایت بدید که تا کجا ممکن بیاد پایین و در همین وضعیت تا کجا ممکنه بره بالا

1 لایک

رحیم جان سلام …خسته نباشی اگر فرصت کردی یه تحلیل جدید از تنسور بزار یا اگر تحلیل قبلی هنوز پابرجاست ، یه تائیدیه بده (چون در صعود قبلی به تارگت ۰.۰۸ دلار که فرموده بودی نرسید و منم نفروختم)

1 لایک

سلام اقارحیم اگه ممکنه یه تحلیل ازدوج هم بگیدبازم بمونم یاخروج بزنم به نظرتون مرسی

1 لایک

بنظرم تا ۶۷۰۰۰میریزه فردا بوووووم میره۷۶۰۰۰

1 لایک

فقط یه خیاله لطفاً زیاد جدی نگیرید

1 لایک

آقا رحیم بی‌زحمت بگین sklاین بار میتونه بره بالا یانه

سلام اقامهردادمیشددرمورددوج یه تحلیل بگیدالان اصلاح داردیابرمیگردد ممنون من خریدزدم میخوام ببنم خروج بزنم یانه

سلام فعلا که صعودی هست

ادامه دار باشه

دوج کوین داخل اصلاح هست باید بالا بره

سلام فعلا نرسیده ودر اصلاح قرار داره

اگر خبری نشه میره بالا

1 لایک

سلام یکم از محدوده اصلاح بیشتر ریخته

باید صبر کنیم ببینم چه حرکتی میخواد بزنه