الان تا جایی که میخواسته رفته یاید اصلاح کنه
سلام
وضع مذاکره چطور هست
سلام. اقا رحیم ارز jellyjelly رو میگن. از صبح شارپی سود داده
آقا رحیم یه چندتا سیگنال فیوچرز بدین مقدار مارجین ، اهرم چند و حدضرر رو هم مشخص کنید ممنون
اندیکاتور RSIدر یک و چهار ساعته تا مرز ۸۳ بالا رفته و بزودی احتمال نزولی شدنش هست. مراقب باشید.
45نشون میده تو صرافی kcex
این ارز باید از اینجا بلند بشه به سمت بالا ولی شرایط
این ارز به نقاط خودش رسید اللن تا
0.063 اصلاح داره
بنظر من با توافق احتمالی ایران و آمریکا
و توافق روسیه و اوکراین پس فردا بیت به بالای ۹۰هزار میرسه نمیدونم چرا به این نتیجه رسیدم![]()
آره شما درست می فرمائید الان من خلیج فارس کنار دریا هستم بچه جنوبم به نظرم ترامپ ناو داره میاره برای ماهیگیری چون ماهی های جنوب خیلی خوش طمع هستند
وضعیت مذاکره همچون همیشه…
آقایون از ژنو بر خواهند گشت، و یقینٱ شروع به تعریف و تمجید از مذاکرات خواهند کرد!!!
اما فرداش متوجه خواهیم شد که ۱۰ نفر به لیست تحریمیها اضافه شده و تعرفه ۲۵ درصدی به مخاطبین معاملاتی با ایران بسته میشه و …
وضعیت به همین منوال پیش خواهد رفت تا جنگ بشه. انتظار دیگه مگه میشه داشت؟
خیلی حساس شده خیلی دارم استرس میکشن
بنده خدا کجای کاری ترامپ تا به خواسته اش نرسه دست بر نمی داره .با یک تیر چند نشان می زنه ایران.چین.روسیه را به نابودی میکشه.جنگ با ایران.فروپاشی اقتصاد چین.و نابودی قدرت روسیه
اینجا اگه کسی زودتر خبرها دستش میرسه اینجا بزاره ممنون
دیروز مانور تو تنگه هرمز بود.کل دریا را بسته بودن.امادگی برای جنگ
موندم شورت بگیرم یا لانگ چیکار کنیم بنظرتون
اینترنتم بعضی شهر ها ضعیف شده ![]()
![]()
![]()
![]()
باید مواظب باشیم. شانس که نداریم یه معامله شورت و لانگ میزنیم. انگ اینترنت قطع میشه. کل دنیا جنگ میشه. کریپتو سقوط میکنه. جنگ جهانی. حالا بیا و درستش کن. الان ما خودمون به تنهایی با یه معامله اهرم دار نزدن ناجی دنیاییم![]()
![]()
آقا کسی از جریان مذاکرات خبری داره بگه
تو گروه گفتگوش گفته بودن تا 0.12میره