رحیم گرامی یا دیگر گرامیان ، عکس نقاط ورود و خروج سونیک و MKR را پیدا نکردم، link اش را ارسال میکنید. سپاس
نه متاسفانه و همش باز ضرر بسته شد
با این دستورات ترامپ ، بازار fundamental و خبری شده … Technical و فنی در جلویش کم می آورد.
رحیم جان صبح بخیر خرید این ارز از نقطه قرمز اول شروع میشه یا نقاط قرمز پایین تحلیل؟
گرامی، الان چنده، پله پایینترش میشود.
سلام
خرید اوردر دوم کمتر ورود برنید
0.484
اوردر سوم دوبرابر اوردر دوم
0.319
این ماه، نوسان TRX کمتر از خیلیهاست.
متاسفانه نشد ، صبح زود باید بیدار میشدم خیلی هم خسته بودم باعث شد این سود عاید من نشه
اگه مثل دیشب باز سیگنال خوب داشتید بگید ممنون میشم حداقل ضررم جبران بشه
[/quote]
مهرداد گرام، تحلیل سونیک ات چیه؟
تا اشباع روزانه در RSI و MFI فکر کنم پایین بیاید.
خانوم کیانی همیشه داریم
تا ضرر مکنید متوجه نمیشید چکار کنید
ایجوری که ریزش پر فشار میشه راهکار داره
شب یادم باشه بگم
سلام
اقا رحیم من عذر خواهی میکنم شاید این چیزی که میخوام کمی زیاده خواهی باشه، امکانش هست یک فایل از آموزش فیوچرز برام ایمیل کنید.
البته فایل تصاویر به همراه توضیحات صوتی را میخوام.
[email protected]
چشم خانوم کیانی تا دلتون بخواد سیگنال داریم
فقط باید حواس جمع باشید
اگر دیشب بارمن هماهنگ بودید دوتا موقعیت 40 درصدی میگرفتید
چشم براتون ایمیل میکنم
سلام روزتون بخیر. من آبان هستم از تهران. مدت کمی هست که وارد دنیای ارز دیجیتال شدم و دارم میخونم که یاد بگیرم. چندتا ارز خریداری کردم ولی فکر میکنم چون تحلیل درستی نداشتم و البته درحال یادگیری هستم فعلا hold گذاشتم. میتونم خواهش کنم تحلیل ارزهای s و ondo رو بفرمایید. و سوال دیگرم در مورد تحلیل بیتکوین که بسیار گفته میشه روی 72 خواهد آمد که برای خرید خوب است و این تحلیل میتواند درست باشد؟ من تمام پیامهای این قسمت رو خوندم و لینک آموزشهایی که گذاشتید رو مطالعه میکنم. بسیار ممنونم از تحلیلها و آموزشهای رایگانی که لطف میکنید میذارید.
سلام خوش اومدین
چشم برای چک کردن تحلیل ها شب پیام بدید و چون اینجا شلوغ میشه من یادم میره
حتما پیگیری مکرر داشته باشید
تا حدودی تونستم جبران کنم.
آقا رحیم روی این ارز Pi خوب میشه سود گرفت تست کردید؟
نه شب روی این ارز کار میکنم در حقیقت برای یکی از دوستام تحلیلشو فرستادم
خریده اونم