ممنون آقا رحیم شما لطف دارید
خودتم میتونی ارز بسازی …ساخت یه سایت هم ساده است…نوشتن وایت پیپر هم ساده است …کپی یه پروژه مثلا!!!.. لیست شدنش و فروشش تو صرافی غیر متمرکز هم ساده است بعد با کمی پول میشه تو صرافی متمرکز کمتر شناخته شده هم لیستش کرد…
بعد میری تو گروه واتس اپی به همه میگی ده دلار بخرید !!! ده دلار پولی نیست اگ از دستش بدی ضرر زیادی نکردی ولی اگ گرفت و فلان صفر کم کرد میلیاردر میشی!!!
بله چارت اتریم هنوز با برجاست
دوستان همش دنبال سیگنال هستید
ولی از دست میدید اتریوم بدون اهرم 20 درصد سود داره اوردر اول
هنوز هم پا برجاست
بعد اونها میخرن پامپ میشه و شما تو مسیر خالیش میکنی و فرار…
رفتم تو سایت pump موفق نشدم ساختم ولی مرحله آخرش اوکی نمیشد فعلا بیخیال شدم😁
دوستان از کوین های سبد ارزی اسپات قافل نشید
Inj جای خوبی هست
من اون رو شوخی گفتم چون جنبه کلاه برداری داره …
دوست عزیز من چندین ساله تو این بازارم …اوایل کلاه برداریها به این شکل نبود یه سری قراداد هوشمند با شبکه بلاک چین و یه استخر نقدینگی در ارتباط بودن میگفتن پول بریزید توش بعد از این مدت پولتون دوبرابر میشه !!! اگ 42 روز دوبرابر بگیر که مرور شد تو 6 روز!!! یه عده کمی ورودی اولی سود میکردن باعث تبلیغ و فراگیر شدنش می شد …چون کد رفرال میداد باعث میشد همدگیه رو دعوت ورود به این طرح پانزی کنن اما در نهایت تیم توسعه دهنده ، استخر رو خالی میکرد در میرفت من تو شهرم اینقدر توضیح و نصیحت کردم که حد نداشت میلیارد ها تومن کلاه برداری میشد… با نمودار نشون میدادم ورود استخر کمه کسی باور نمیکرد با نمودار توضیح میدادم تو این تاریخ استخر خالی میشه باور نمیکردن ولی خالی میشد پی من برای نجاتشون می اومدن…
اکثر قربانی ها کشورهای امریکای لاتین جنوب شرق اسیا و افریقا بودن و در غرب اسیا ایران !!! امار خیلی از پروژه ها دارم …پروژه ها و سایتاشون غالبا تو کشورهای امریکای مرکزی و کشوره های مینیاتوری که قوانین مخفی سازی اطلاعات دارن ریجیستر شده بودن…
البته یه گروه ایرانی هم کلاه برداری کرد شدید دنبالشون بودم ک میگم با یکی از این پروژه ها ولی کو گوش شنوا… باید بگردم تو هارد قدیمی فک کنم گزارشاتشون هنوز باشه…
خلاصه بل بشویی بود تماما هم طمع بود ک ملت رو گرفتار کرد و البته فقر شدید که راه یه شبه دیده بودن!!!
هنوز جوهر پستم خشک نشده بستمش …نمیدونم چرا ارزی که تو کف شکار کردم رو بستم…جالبه اینجاست 3 درصد بالاتر از بستن یعنی 10 درصد بالاتر با اهرم من !!!
گوشدادن به سوره ذاریات را بستم، یک مقدار فروختم، تا بازار کمی پایین بیآید، بخرم، شاید نوسان 3 درصدی شد:face_with_hand_over_mouth:
جدی نگیرید
سونیک فعلا 0.59 به 0.57، بیشتر از 3 درصد.
آقا مهرداد ، در سونیک تغییر روند درش یک عدد تکرار میشود. نهنگه اونرا دوست دارد یا عدد طلایی میداند.
نگاه کن، 0.99 ، 0.79 ، 0.494 ، 0.59
3 درصد scalp را گرفت رفت بالا.
ارزهای محدودی وارد میشم…و بنا به دلایل شخصی نمیتونم نقطه ورود بدم ولی چند روز پیش نقطه احتمالی برای ورود فارت رو دادم همینجا !!! از اون نقطه حدود 30 درصد رشد داشته با یه اهرم 3 میشد حدود 90 درصد سود!!!
ولی خود من حواسم به نمودار ادا بود …
همون ریزشی که دنبالش بودیم دیگه ؟
همه ارز ها ریزش میکنن درسته؟
یعنی من که اسپات خرید زدم سود داد بفروشم پایینتر خرید بزنم ؟
قبول نیست باید ختم قرآن انجام بدی
سلام
آقا مهرداد از توصیه های ارزشمند شما ممنونم.
چشم حتمأ رعایت میکنم. هزینه های زندگی خیلی بالا رفته اسپات دیگه جوابگو نیست، انشاالله که بایاری خداوند و کمک شما دوستان در این گروه معاملات فیوچرز سودمندی نصیب من و همه دوستان شود.
باسلام
تحليل ENA ، RAY , LDO با تشکر
- نقاط ورودی: در نمودار، سه نقطه برای ورود به فروش مشخص شده است. به نظر میرسد این نقاط به عنوان سطوح مناسب برای باز کردن معاملات فروش در نظر گرفته شدهاند.
- سطوح حمایت و مقاومت: خطهای افقی در نمودار به سطوح کلیدی اشاره دارند که میتوانند به عنوان مقاومت (مناطق فروش) و حمایت (مناطق خرید) عمل کنند. این نقاط معمولاً اهمیت زیادی در تصمیمگیریهای تجاری دارند.
- نقطه هدف: نقطه هدف (tp) در نمودار مشخص شده است، که نشاندهنده قیمت هدف برای بستن معامله است. این قیمت احتمالاً با توجه به تحلیل فنی و رفتار بازار انتخاب شده.
- تحلیل تکنیکال: الگوهای قیمتی و حرکات بازار در نمودار نشان دهنده تغییرات قیمت و رفتار خریداران و فروشندگان هستند. نوسانات قیمت میتواند نشانهای از احتمال ادامه یا تغییر روند باشد.
- زمانبندی: زمان در محور افقی نمودار مشخص شده که نشان میدهد تحلیلها و معاملات باید در زمان مناسب انجام شوند.
به طور کلی، این نمودار نشان دهنده استراتژی فروش 1. نقاط ورودی: در نمودار، سه نقطه برای ورود به فروش مشخص شده است. به نظر میرسد این نقاط به عنوان سطوح مناسب برای باز کردن معاملات فروش در نظر گرفته شدهاند.
2. سطوح حمایت و مقاومت: خطهای افقی در نمودار به سطوح کلیدی اشاره دارند که میتوانند به عنوان مقاومت (مناطق فروش) و حمایت (مناطق خرید) عمل کنند. این نقاط معمولاً اهمیت زیادی در تصمیمگیریهای تجاری دارند.
3. نقطه هدف: نقطه هدف (tp) در نمودار مشخص شده است، که نشاندهنده قیمت هدف برای بستن معامله است. این قیمت احتمالاً با توجه به تحلیل فنی و رفتار بازار انتخاب شده.
4. تحلیل تکنیکال: الگوهای قیمتی و حرکات بازار در نمودار نشان دهنده تغییرات قیمت و رفتار خریداران و فروشندگان هستند. نوسانات قیمت میتواند نشانهای از احتمال ادامه یا تغییر روند باشد.
5. زمانبندی: زمان در محور افقی نمودار مشخص شده که نشان میدهد تحلیلها و معاملات باید در زمان مناسب انجام شوند.
به طور کلی، این نمودار نشان دهنده استراتژی فروش
سلام جناب موسوی شروع طوفانی داشتید خوش امدین
سبک خواستی کار میکنید
اهل کجا هستید