آرامش قبل از صعود

ببینید دوستان برای تعیین قیمت باید. دید چه تعداد رو قفل کرده تیم
و اینکه ماکزیمم ۱۰۰میلیارده
کل عرضه۵.۹۶میلیارده
حالا باید دید عرضه درگردش چقدره
تا بتونیم حول وحوش قیمتشو دربیاوریم
اگه عرضه درگردش با منها کردن تعداد قفل شد تقریبا بزاریم ۳میلیارد
اگه مثلا قیمت ۲۰دلار باشه مارکت کپش میشه ۶۰میلیارد دلار میاد رتبه ۷بازار
این ی حساب سرانگشتی فقط
همش بستگی به عرضه درگردش داره باید دید موقع لیست شدن چقدر عرضه در گردش داره
و اینکه اصلا تقاضا برا خرید با این قیمتها هست
شما ها همه فروشنده این یکنم فکر کنید… نباید کسی هم باشه بخره اگه همه مثل شماها فروشنده باشن چی ا
اصلا کل بازار یعنی عرضه و تقاضا این احتمالها هم همش حرفه بیت ۷۰هزاری دوسال پیش رفت ۱۴,هزار دلار با اینکه پادشاه بازاره
و اینکه فعلا okx لیست می‌کنه. که برا ایرانیا خدمات نمیده
صرافی که با ایرانیا کارکنه هنوز اعلام نکرده برا لیست کردن

دوست عزیز به جای اینهمه ضربو تقصیم صبر کن چندروز دیگه همه سوالها جواب داده میشه بعد درمورد عرضه وتقاضا گفتی این پایی که داری درموردش صحبت میکنی فقط مال ایران نیستا شاید چند یا چند صد دلار برای ما زیاد باشه و فقط از جنبه پولیش نگاهش میکنیم خیلیا با این پول دادو ستد میکنن

صرافی ال بانک بدون اهراز هویت فقط با ایمیل برا ایران هم تحریم نیست کلا آمار غلط میدی

وقتی میای اینجا دیگران رو مخاطب حرفات قرار میدی پس قبلش یکم مطالعه داشته باشی بد نیست. عزیز من اولا همه فروشنده نیستن من به شخصه اگه با بیست دلار باز بشه زیر صد و بیست دلار فروشنده نیستم تازه واسه خارجی ها این مبلغ کمتر از حد انتظار هم هست پس اونها اصلا فروشنده نیستن دوما اصلا اینو نباید با بیت کوین مقایسه کنی بیت مثل یک ماشین قدیمیه که فقط به درد کلکسیون میخوره تازه همونم بعد یه مدت اندک سرمایه داری سمتش میره اما پای بحثش فرق می‌کنه سوما فقط okx نیست که پای رو لیست می‌کنه بیتگت هم شمارش معکوس لیست پای رو گذاشته حالا چند تا دیگه صرافی هم لیست میکنن اونارو دیگه نمیدونم

migrated pi : 6,152,000,000
pioneer hold: 1,086,000,000
pi locked: 4,511,000,000
on chain lockup: 210,000,000
may lost pi: 285,000,000
با این آمار و ارقام حساب کتاب کن داداش.
منبع: explorepi.info

البانک هم میخاد لیست کنه

من نگفتم داداش من خودم چند ساله البنک دارم

من حساب مارکت کپش. رو کردم. ی چیز تقریبی حالا تا باز بشه شمام یکم در مورد مارکت کپ مطالعه داشته باش

من همچین حرفی نزدم من خودم دارم از ال بنک استفاده میکنم

من زاویه ای ندارم رییس هرچی بیشتر باشه به نفع منم هست

و اینکه من به جز البنک… توبیت… ایکس تی…کی سی ایکس…بیت یونیکس …ویکی دوتا دیگه واریز به هیچ صرافی نمیکنم چه پای چه هر ارز دیگه