Sec و ریپل

درود برهمگی! دوستان بزرگوار نتایج رای‌گیری برای سوختن م ۱/۸۶۰ میلیارد ustc: نه و وتو پیشنهاده: ۳۴/۲۷، بله: ۶۵/۷۳. البته این نتایج تا صبح امروزه. Allnods هنوز رای نداده. احتمالا رایش ممتنع خواهد بود.‌

سلام علیرضا جان،دیشب allnodes رای ممتنع رو داده،امیدوارم این پیشنهاد تصویب بشه،چون خیلی واسه ارتقای شبکه ترا و خود یو اس تی سی مهمه.

ممنن از اطلاع رسانیتون.

خوش اومدی داداش:heart::+1::folded_hands:t2:

چرا عده ای رای نه دادن..مگه این توکن هایی که میخواد بسوزه مال اوناست ..اگه مال اونا نیست چرا رای نه دادن…یعنی دوست دارن قیمت توکن پایین بمونه به سود نرسن

دمت گرم.. خیلی آقایی:folded_hands::heart:

درود! بزرگوار کار خرد جمعی اختلاف نظر داره. بعضی معتقدند که نیازی به سوزاندن نیست و این تعداد از ustc در استخر شبکه باشه، اما اغلب باور دارند که با سوزاندن هم ارزش ustc افزایش پیدا می‌کنه و هم برای جلب اعتماد، چند قدم برداشتند و هم، کاهش عرضه درگردش و استیک که پروپوزالش به رای گذاشته شده، میزان خطرپذیری کاهش پیدا می‌کنه و در نوسانات بازار همراه با ثبات قیمت خواهد بود. این دو پیشنهاده رای مثیت بیاره، هیجانات بازار به نفع ustc هست و احتمال صعود تا قیمت‌های ۱۰ سنت و بیشتر وجود داره.

درود! ممنونم. من امروز وارد ترا استیشن نشدم. اگه ممتنع رای داده پس، احتمال فراوان تصویب میشه. معمولا برای سوزاندن‌ها النودس همیشه رایش ممتنع بوده که خیلی کمک می‌کنه به تصویب پیشنهاده‌ها.

وجودت تندرست و مانا علی اقا

بال بالا تو چرا ناراحتی

دمت گرم بابت اینکه وقت میذاری واطلاعات جدیداینجامنتشر میکنی

جواد خان سلام. متاسفانه شما ثبات اندیشه و تحلیل ندارید چون بار دهم هست که خداحافظی می‌کنی و اسم کاربریتون رو تغییر میدید. توصیه می‌کنم من رو قضاوت نکنید و به‌جای پافشاری بر رویکرد متعصابه و استدلال‌های چوبینتون در کف خرید می‌کردید و الان صدردرصد در سود بودید. شما تصور کن تمام تحلیل‌گرها و خریدارها در اشتباهند. سازمان بورس امریکا و تعهدات حقوقی فی مابین کشک است یاوه گویی‌ها‌ و پریشان سرایی‌های تو که احتمالا برای تسکین خودت هست، حرف حسابه.
مهم.تر از همه، من نیازی به ترجمه از نرم‌افزار ندارم. علیرضا مهدی نژاد رو‌ در گوگل جستجو کن ببین مدرک و حرفه‌م مشخصه.
تحلیل‌هاتون مثل قول‌هاتون یک بار مصرفه.

از پیگیری sec ترس داره؟ :grinning_face::grinning_face::grinning_face::grinning_face: واقعا تو نوبری جواد. پاسخت جدی و آگاهانه بود؟؟ چرا سازمان بورس و اوراق بهادار یقه اعتبار سنج‌ها رو باید خفت کنه؟؟؟:laughing::laughing::laughing: حتی بین پرونده حقوقی دوکوان و ترا با ترای کلاسیک فرق نمیگذاری یا نمیدونی این قضیه رو؟ شاید تمام فکرو اندیشه و فهمت همین قدره. باباجون حرف زدن که بلد نیستی، سکوت کردن رو که بلدی. سطح مطالعه‌ات همین‌قدره.. هر کم‌کاری و زدوبندی از طرف سازمان بورس و به.ویژه، نهادهای حقوقی و امنیتی امریکا پیگرد حقوقی داره در ابعاد مختلف در اغلب جاهای دنیا.‌ لطفا دوباره جایی این حرف رو نزنی پسرجان:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:. النودس، فقط در ممتنع رای دادن برای سوزاندن سکه‌های ustc ترس داره؟؟ :grinning_face::grinning_face:. روی احسان رو سفید کردی:smiley::smiley:. ایرادی نداره نمیدونی بپرس تا بهت بگم جانم چرا در رای‌گیری‌های سوزاندن سکه‌های ustc به جز یک مرتبه، سه بار دیگه ممتنع رای داده. بپرس تا کامل و مفصل برات توضیح بدم هوشمندم:laughing::laughing::laughing::laughing:.

مرسی که اخبار جدید منتشر میکنید:folded_hands::heart_exclamation: