تله صرافی‌ها و ریزش بیت‌کوین

بنام خدا جان و سلام.

الانی که میبینید بیشتر ارزها تو این وضعیت ریزشی بیت‌کوین جونی تاره گرفتند و نسبتا با درصدهای خوبی دارند میرند بالا و از اون سستی ، رخوت ، کسلی و بی حالی چند روزه قبل در اومدند و ‌به خودشون تکونی میدن و دارند بالا میرند. ،،،،

به جز تکی توکیشون که پامپ مکنند ،،، که اونهم بخاطر اینه که به لحاظ اندیکتاتور و تکنیکال زمانش رسیده . ،،

اما مابقی ،،،

بدونید که این تله ی صرافیهاست.
بدونید که کاملا این بالا رفتنهای اندک، فیک و الکی است.
بدونید که باز دارند سرتون رو شیره میمالند .
بدونید که این نشانه ی بیشتر ریزش بیت کوین و سایر ارزهاست.
بدونید و آگاه باشید که بیت کوین میره برای 90000$ و پایین تر از 88000$
و سایر آلتها و میم ها برای نشستن روی خاک و خاکستر شدن سرمایه های شما.‌

بدونید و آگاه باشید.

صرفا تحلیل و نظر شخصی است.
و پذیرش مسؤلیت و بررسی به عهده ی خودتون.‌

ک ی ر نخور خ ار کثه

دوست عزیز بدون و آگاه باش اگر خلاف این اتفاق بود میای بگی اشتباه کردم یا میری غیب میشی

اگر برنامه پیامهای منو ثبت کنه،عرض شود،بیش از ۵۰درصد بازار ارز دیجیتال،برای بیت کوین سند زده شده و در آینده فراتر از ۶۰درصد هم بصورت رسمی و منگوله دار سند زده میشه و آلت کوین ها و کلا باقی ارزها بستری برای این امر و مانند پستانی برای شیر دادن به این طفل معصوم(طفل حرام زاده بهتره) انجام وظیفه میکنند، البته اگر فردی بتونه در دامنه های بیت کوین وارد آلت کوین ها بشه،بشرطی که عمر هولدریش زیر ۳ماه‌ باشه می‌تونه از بازار سود کسب کنه،(کف رو کسی تشخیص نداده و نمیتونه هم تشخیص بده)
باقی افراد اللخصوص قدیمیترها هم با تورم دلاری احتمالا یک روزی به ریالشون خواهند رسید،
من طالب نیستم متنی نگارش کنم که باعث ناراحتی و ناامیدی دیگران بشه ولی ندیدن حقایق و کتمان واقعیتها یک هنر خاص از جنس کج فهمی و بیخردی میطلبه که چنین پتانسیلی در من موجود نیست.
در آخر هم بگم تعداد بسیار محدود و ناچیزی از ارزهایی متشکل از ارزهای نام آشنا و ارزهای تازه وارد و غیر نامدار از این قائده مستثنا هستند اما حتما میبایست عمر هولدری در این ارزها کوتاه باشه و اگر کسی فکر می‌کنه با صبوری و انتظار می‌تونه موفق بشه،کاملا در اشتباهه و در تله ی بزرگان مارکت و عقاید پوسیده ی بیخردان خرد پا گیر کرده.

نظرشو گفته دلیلی نداره هرکس گفت میره بالا بخری و گفت میاد پایین بفروشی هر روز این همه کامنت هست یکی میگه بالا و یگی میگه پایین اگر کسی میتونست درست پیش بینی کنه که اینجا نبود

یعنی بخودت گفتی یا به مردم؟

کف تحلیلت ر ی د م