پیش بینی قیمت و زمان خرید

این اطلاعاتی که علیرضا اینجا میزاره من چند روز قبل راجبش میخونم چون دردی از مردم دوا نمیکنه نمیزارم یا تحلیل درست حسابی یا خبر جدید خوب بزارید وگرنه هیچی دلیلی نداره اخبار جهت امید دادن پخش بشه
۱ خبر آزادی یا عفو دوکوان
۲توکن سوزی در گردش
۳ توییت بایننس و حمایت از ترا
فقط اینا میتونه ترا رو نجات بده ن چرت و پرت هایی ک تو توییتر میخونید و میزارید.
الان ۳ ساله دارن خبر میدن هیچی نشده😂 اگ خلافش گفتم بگین

شما چهار مرتبه خدافظی کردی و گفتی اخرین پیام منه ولی کمتر از یک روز مجدد زیر قولت زدی ادمی که ثبات فکری نداره و عهدشکنه عقل سلیم حکم میکنه به ریش حرفاش بخندی و به تخم‌و‌ترکتم حسابش نکنی. ازین شاخه به اون شاخه نپر. تا یه هفته قبل می‌گفتید ریزش داره و همش ضرره الان پاسخی ندارین و رفتین سراغ پیراهن عثمان. النودس از ترس sec ممتنع رای میده:smiley::smiley::smiley::smiley::smiley: . صدها بار جفنگ بافتی و ملت دیس لایکت کردند و خدافظی کردی مجدد فشاری شدی و پریشان گویی می‌کنی. روند ustc داره تغییر می‌کنه. تو فشار بخور و خودت رو تحقیر کن ما سودش رو می‌بریم. از عصری دارم فقط به پاسخات میخندم که هی داری دست و پا میزنی و حرفاتو نقض میکنی. قبلش هم که میگفتی من از این شبکه در سبدم دارم:grinning_face::grinning_face:. راست میگن ادم دروغگو کم حافظه‌ست. خریدی اما اعتماد نداری:laughing::laughing::laughing:.

امید دادن از نظر توئه مغز فندقی تمسخر داره و ریشخند ولی بی احترامی و دروغ پراکنی و مردم‌ازاری و یاوه‌گویی پسندیده‌ست. در سطح فهم و شعورت همین استدلات کافیه.‌ تا چند روز پیش میگفتین ضرر میلیاردی… چرا سود رو نمی‌بینید. چشماتون کار نمیکنه یا دکمه غلط کردنتون خرابه؟:smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley: نمیخوای برای چندمین بار خدافظی کنی و پلاکتو تعویض کنی و برگردی تر تر کنی :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

ینی اطلاعات تو درسته؟ برچه اساس؟ در صفحه لوناک میگی صعود در این صفحه گ وووز گ ووووووس موکونی همه چی چ وسه پیدرته ح رومزاده چ ا قال

اینکه اطلاعات و اخبار در دسترس همه باشه بهترین راهه شما هم اگر خبر صحیحی دارید منتشر کنید همه در جریان باشن صرفا با انتشار اخبار خوب اتفاقات خوب پیش نمیره . مواجه شدن با واقعیت باعث میشه تصمیم های بهتری گرفته بشه .
از علیرضا ممنونم که اخبار صحیح رو انتشار میده و تفسیر میکنه این صفحه به چنین فردی نیاز داره ‌.

جواد سلام. ارسال پیام پیرامون احیای ustc از طرف sec پیگرد قانونی دارد. النودس به همین خاطر ممتنع رای میده:laughing::laughing::laughing:. من اخبار رو ارسال نمیکنم شما لازم نیست هر دفعه خدافظی کنی و اکانتت رو تغییر بدی پسرجان