سلام دوستان! من میزان ارای پیشنهاده رو دقیق و معتبر اعلام کردم اما جوادی مثل همیشه در سایه بودند از زمین و زمان بافتند و قضیه رو شخصی پیش میبرند و از میزان مطالعه و سواد و ماهیت تحلیلهاشون نغمه سرایی میکنند. فارغ از این جارو جنجالها جامعه با توجه به اهداف از پیش تعیین شده کار خودش رو انجام میده. فقط یک نفر از جواد بپرسه اگر خریدار این ارز یا luna و یا lunc هستی چرا ایه یاس میخونی. ما که خریدارش هستیم و در گرو دلبریهای پیش رو نهادهایم. شما کجای این ماجرایی؟ در دل قرمزی بازار و سبزی و صعود ustc چرا دلپردازی میکنی برادر؟ انصاف هم خوب چیزیه. مثل روز، لحاجت و بلاهت و ناپختگی و سس بینیادگیت مشخصه.
علیرضا من هولدر lunc هستم قبلا اینو هولد داشتم فروختم و رفتم رو توکن lunc در قرمزی بازار صعود توکن های هواداری بالای ۱۰۰ درصد و خیلی ارزهای دیگه صعود های ۵۰ درصدی داشتن ولی توکنی که تو ی ماه ریزش سنگینی داشته و چند درصد سبز شده دلیل به بازگشت توکن نمیشه فقط در چند صورت میشه اینو ریپگ کرد ک اگه بازار رو بلد باشی نیازی ب گفتن نیست خبر های فیک و پروپوزال گذاشتن برای جذب سرمایه و… هست این بازار به کسی الکی سود نمیده ماهیت بازار اینه که اول توکن رو میبرن بالا و بعد با خبر ها مردم رو دچار فومو میکنند تا پول واردش بشه
احمقی و دروغگو و بیسواد به تمام معنا. لوناک رو از ustc جدا میکنی بر چه اساسی؟؟ گورتو گم کن نچسپ حقیر. قبلا فکر میکردم شاید چیزی حالیته اما با دری وریای چند روز قبلت ثابت کردی ادم حقیر و حسود و کثیفی هستی که خودت لنگه خودتی. بدیهیترین و ابتداییترین موارد این بازار رو نمیدونی فقط زر مفت میزنی و خودت رو منفورتر میکنی. مجدد با یه خدافظی هوا رو تصفیه کن