قابل توجه دوستان سم پاش، ببینید چه قیمتی میخواد بخوره که گت آی او و چند صرافی دیگه اعلام کردن پای رو استیک کنین و بجاش بیت بهتون بدیم:rofl:. حالا بیشتر بسوز و بیشتر بلبلس و ووو از خودت بزار سمپاش اعظم
این تازه شروع ماجرا هست:white_check_mark:
میره کچل روز پنجشنبه معلوم میشه
و همین روال پیشنهادی استیک piو..دریافت بیتکوین بەعنوان سود،====یعنی pi از بیت کوین و بقیە خیلی ارزشمندترە…بەامید روزهای قشنگ و سرشار از شادی و کرامت:heart_eyes:
کجا گفتن چطور میشه استیک کرد
اونا سمپاشن توام ساقیتو حتما عوض کن با اون قیمت های فضاییتون ..درکل ایرانی جماعت فقط دوست داره چیزی که داره رو با خیال واسش ارزش گذاری کنه بخاطر همین با هرچیزی زود گول میخورن…
من خودم از اول به پروژه اعتقاد داشتم و حدود ۵ساله ماین میکنم و ۷۹۰۰عدد دارم و توی کیفه اما نه سمپاشم نه ساقی بگیر سر کوچه مثل تو ..با اینا با ارز دیجیتال آشنا شدی ولی اصلا از قوانین مارکت یا تعداد ساپلای یا نوع رتبه بندی و و و هیچی نمیدونی و چون ۶سال زمان برده فکر میکنی حتما باید ۲۰میلیارد خیالت قیمت بخوره..دوباره تکرار میکنم حتما ساقیتو عوض کن😚
تو برو ساقیت رو عوض کن داداش، نمیدونم چرا میسوزی یا نداری یا عقب موندی از این پای، حرف در میارین از خودتون و خودتون رو استاد اعظم کریپتو اعلام میکنین،بد نیست یکم اطلاعاتت رو بالا ببری، اصلا نمیدونی بیت چی هست و پای چی هست فقط میایی یه چیزی میگی و میری رو هوا
پنج شنبه تا تهش میخوریش، حالا ببین
تو خود گت آی او برو اونجا رو صفحه اولشم زده