دوستان صرافی کوینکس حسابم رو مسدود کرده و هرچی پیام میدم جواب نمیدن من از مشتریان قدیمیش هستم بعد از اینکه دارایی هام بالا رفته و vip4 شدم این اتفاق افتاده هرکی قبول نمیکنه بیاد بهش نشون بدم با مدرک
دوست عزیز کسی دارایی رو تو صرافی نگه نمیداره !!! …
اگ فیوچرز هم باشی یه دارایی ثابت که با اون معامله میکنی نگه میداری و سر ماه سود معاملاتتو برداشت میزنی…
چقدر تو کوینکس داشتی؟
من چندین بار گفتم داخل این صرافی نباید کار کرد
عقیده من این هست کلا با توجه به تحریم بودن ایران و اعلام عدم مذاکره دولت مردان ایران صرافی های خارجی قابل اعتماد نیسند و امکان این هست به یکباره کاربران ایرانی را مسدود کنند، ان شاءالله که چنین چیزی پیش نیاید.
برای منم همچین مشکلی پیش اومده ده هزار دلارم رو مسدود کرد
اصلا نمیونم وارد اکانتم بشم و پشتیبانی هم جواب نمیده
دوست عزیز شما به هیچ عنوان نباید فیلترشکن ای پی ثابت بری و اینکه اندازه ایی که میخوای معامله کنی داخل صرافی نگه دار و اینکه طبق مشاهداتم هر صرافی که زبان فارسی داشت فرار کن ازش و اینکه تا جایی که یادمه صرافی بیت یونیکس و HTX بدون احراز هویت میتونی توش فعالیت کنی
حتما با ای پی ثابت برید و گول حرف اونایی که صرافی معرفی میکنن رو نخورید چون یه سریاشون میگن به ما ایرانیا خدمات میدن و میتونی با ای پی ایران بری
درود من خودم توی توبیت ترید میکنم که زیر مجموعه بینگ ایکس هستش . بونس های خوبی داره . تعداد ارز هاش خوبه ارز های جدید رو خیلی سریع لیست می کنه . سرعت بالایی داره . فیوچرز بی نظیر نسنت به ال بانک و کوین ایکس . رتبه 20 مارکت کپ باید بگم رتبه بینگ ایکس 18 هستش. مهم ترین نکته اینه که با کد ملی ایران میشه احراز هویت کرد . و با صرافی آبان تتر هیچ مشکلی نداره و انتقال تتر و ارز بین این دو صراقی زیر 5 دقیقه طول میکشه . صرافی ابان تتر هم بسیار معتبره و از سال 96 مشغول به کاره و برای خرید تتر نیاز به دادن کارمزد نداره . برای توبیت هم بگو که از لحاظ امکانات کم نمی یاره و اسپات هم داره . دمو ترید هم داره . لوریج های منطقی هم پشتیبانی میکنه . خلاصه کنه همچی تمومه و امنیت بالایی داره من پیشنهادش می کنم . ترید های معروفی رو دیدم که توی توبیت فعالیت میکنند . فیلتر هم نیست
اگر خواستید وارد بشید لطفا با کد من بیایید که هم به من یک سودی برسه و هم به شما
zcjcIX