کلاهبرداری کوینکس

دوستان صرافی کوینکس حسابم رو مسدود کرده و هرچی پیام میدم جواب نمیدن من از مشتریان قدیمیش هستم بعد از اینکه دارایی هام بالا رفته و vip4 شدم این اتفاق افتاده هرکی قبول نمیکنه بیاد بهش نشون بدم با مدرک

3 لایک‌کرده

دوست عزیز کسی دارایی رو تو صرافی نگه نمیداره !!! …
اگ فیوچرز هم باشی یه دارایی ثابت که با اون معامله میکنی نگه میداری و سر ماه سود معاملاتتو برداشت میزنی…
چقدر تو کوینکس داشتی؟

2 لایک‌کرده

من چندین بار گفتم داخل این صرافی نباید کار کرد

عقیده من این هست کلا با توجه به تحریم بودن ایران و اعلام عدم مذاکره دولت مردان ایران صرافی های خارجی قابل اعتماد نیسند و امکان این هست به یکباره کاربران ایرانی را مسدود کنند، ان شاءالله که چنین چیزی پیش نیاید.

3 لایک‌کرده

برای منم همچین مشکلی پیش اومده ده هزار دلارم رو مسدود کرد

3 لایک‌کرده

اصلا نمیونم وارد اکانتم بشم و پشتیبانی هم جواب نمیده

3 لایک‌کرده

دوست عزیز شما به هیچ عنوان نباید فیلترشکن ای پی ثابت بری و اینکه اندازه ایی که میخوای معامله کنی داخل صرافی نگه دار و اینکه طبق مشاهداتم هر صرافی که زبان فارسی داشت فرار کن ازش و اینکه تا جایی که یادمه صرافی بیت یونیکس و HTX بدون احراز هویت میتونی توش فعالیت کنی

1 لایک

حتما با ای پی ثابت برید و گول حرف اونایی که صرافی معرفی میکنن رو نخورید چون یه سریاشون میگن به ما ایرانیا خدمات میدن و میتونی با ای پی ایران بری

1 لایک

درود من خودم توی توبیت ترید میکنم که زیر مجموعه بینگ ایکس هستش . بونس های خوبی داره . تعداد ارز هاش خوبه ارز های جدید رو خیلی سریع لیست می کنه . سرعت بالایی داره . فیوچرز بی نظیر نسنت به ال بانک و کوین ایکس . رتبه 20 مارکت کپ باید بگم رتبه بینگ ایکس 18 هستش. مهم ترین نکته اینه که با کد ملی ایران میشه احراز هویت کرد . و با صرافی آبان تتر هیچ مشکلی نداره و انتقال تتر و ارز بین این دو صراقی زیر 5 دقیقه طول میکشه . صرافی ابان تتر هم بسیار معتبره و از سال 96 مشغول به کاره و برای خرید تتر نیاز به دادن کارمزد نداره . برای توبیت هم بگو که از لحاظ امکانات کم نمی یاره و اسپات هم داره . دمو ترید هم داره . لوریج های منطقی هم پشتیبانی میکنه . خلاصه کنه همچی تمومه و امنیت بالایی داره من پیشنهادش می کنم . ترید های معروفی رو دیدم که توی توبیت فعالیت میکنند . فیلتر هم نیست

اگر خواستید وارد بشید لطفا با کد من بیایید که هم به من یک سودی برسه و هم به شما
zcjcIX