شکست احساسی در کریپتو

توروخدا یکی بمن بگه چرا من دیروز فروختم انقد رف بالا؟ واقعا قلبم داره تیکه تیکه میشه هردفه هرچی میفروشم میره بالا

منتظر تو بود بفروشی بره بالا

دقیقاً حال و روزی که داری درک میکنم خودم دوکو داشتم فروختم نصف بیشترش رو دو روز بعد 700 درصد پامپ کرد لعنتی ، اما الأن دوباره برگشت نقطه سر خط
هر ارزی داری اگر بالای 100 درصد پامپ کرد بدون فکر کردن فقط بفروش و نقد بمون همین.

دقیقا مثل من دیگه واقعا دارم دیونه میشم
من صبح فروختم ظهر رفت بالا
باید رید به این شانس

دلیلش اینک صبر نداری و ترسو ای.این بازار باید صبر کنی و این فکر رو داشته باشی ک هیچ حساب کتابی اینجا نیس و امکان صفر شدن پولت در هر ارزی هست و این فکر رو داشته باشی باعث میشه باخودت کنار بیای و ترست بریزه و در ۹۹ درصد هم باعث سود و موفقیت شده ولی دلیل اصلی سود در این بازار فقط صبر هستش.همین.حالا هم جوش نزن برو دتبال ارزهایی ک ریزش سنگین داشتن و در کف خرید کن و بازم صبر کن.معمولا دوشنبه و ۳شنبه بازار سبز و سود ده هستش و شنبه و یکشنبه بازار قرمز و وقت خوب برای خرید…بلک

خداشاهده این چندمین باره ارزی رو میفروشم میره بالا پنج ساله سود نکردم
بله چشم حتما بی‌بی دوج و آی دوج رف بالا فروختم الان کلا ریخته از این ببعد میفروشم

اشتباه تایپ کردم رفت بالا فروختم الان ریخته دوتاشونم

دیدگاه ما آگاه و بی دانش اینگونه نگاه به بازار
هیچ حساب و کتابی نیست چی چی دیگه
مگه آدم هر از پر تشخیص نده ک اینجوری بگه

داداش توهمیشه ارزی که میخای بخری مثلا پنج تمن میخای ارزبخری پولتو تقسیم بر4بکن پله ی ورود کن مثلا ارز 1دلاره نگاکن ببین مقاومتای ارزکجاس بهشون واکنش نشون میده هرموقع اومدرواون مقاومتا پله ی خرید بزن من این ارز 9تمن بود خریدزدم تا اومد پاین خرید زدم پله ی الان برگشت هم ضررم جبران شد هم پله ی سود میکنم ماهمه بخاطر همین سرمایمون به بادمیره هرچی داروندارمون هست یک دفه خریدمیزنیم داداش منم مثل شما چندباراینجوری خودموبدبخت کردم الان دیگه تجربه شده برام ضررنمیزنم بایدصبورباشی وروشش همینه پله ی خریدزدن