اینبار دامپی در کار نیس. اگ دل و جراتش رو نداری بفروش خودتو خلاص کن ولی اگ دلش رو داری نگه دار چون فک نمیکنماینبار ب این راحتی بیاد پایین.بازم هرکس هر چی خودش میدونه.من هنوز ی دونه هم نفروختم.۵۰۰ هزارتا دارم.ب ۳۰ برسه نصفش رو میفردشم ک اصل پولم ک خرید کردم نقد بشه با ۲۵۰ هزارتای دیگ هم مانوور میدم در قیمت های مختلف بالاتر از سی هزار انالله ک بره کم کم میفروشمش.ولی مطمین باشید از این قیمت بالاتر میره.من از روز اولفتم این ارز عالی هستش برید پیامام رو بخونید متوجه بشید و همه مسخره میکردن ولی حالا خودش رو داره نشون میده..بقیش رو نگه میدارم دیگ هر چی ک خدا خاست… اما این نظر منه هر کس ک دوسداره طبق تحلیل و نظر خودش عمل کنه باز نیاید بگید تو گفتی… من مثل هر کس دیگ نظر خودم رو میدم و ب هیچکس هم نگفتم ب حرفی ک من میگم عمل کن.نه هرکس هرچی خودش دوسداره.من خداروشکر ی ملیاردی ک وارد این بازار کردم ب امید خدا و یاری خداوند ب ده میل رسوندمش بیشترش هم ۵۰ هزارتا پینات بود ک در ۵ خریدم و در ۱۵۰ فروختم.این بان هم حرکت بعدی من هستش.این رو نقد کنم همه پولم رو میکشم بیرون و دوباره کلا یک ملیارد میزارم تو این بازار چون این بازار کشش بالاتر از یک ملیارد رو نداره و در رقم های بالا ادم هم نمیتونه درست تصمیم بگیره و تر میزنه ی جایی.پولم رو بکشم بیرون بلافاصله طلا میگیرم چون طلا بیشتر از این حرفا بالا میره.این حرفای من رو ی جایی یادداشت کنید و وقتی اتفاق افتاد بگید دمشگرم کاپیتان بلک… کاپیتان بلک هستم.کوچیک همه.کاپیتان بلک:face_blowing_a_kiss:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
با خودت چی فکر کردی،یا خودت رو چی دیدی که ،واسه تو وقت بزاریم وحرفهاتویادداشت کنیم ،یکاسکرین بگیر از کیف پولت بزار ،ببینیم اصلا اینقدری که میگی داری،فکر نکنم،بیشتر از ۱۰۰دلار داشته باشی،بااین تحلیل های تخیلی ت،بقیه رو هم تو ضرر میزاری،خداحافظی کن ،صلی الله سترکه،چشمای خالی بند بترکه…
این بشر همونی هست که از قیمت ۲۴هزار گفت میره تا بالای ۱۰۰دلار و نمیدونم این حرف ها هر روز وعده داد فردا میره بالا که قیمت شکست شد ۴۰۰۰از این آدم دوری کنید بلک همون آدم هست با حرفهای این بشر خرید و فروش نکنید والسلام
حالا تو چرا اینقد جوش میاری.نکنه کاری کردم پولت رو ندادم ک اینقد عصبانی ای.اروم باش جوون اروم باش😂بلک
جوش نمیارم ،از اسم انتخاب کردنت،معلومه زیر۱۸سال سن داری،تحلیل هاتم،بی منطق واز روی بی سوادیه،من ادعام نمیشه،ولی با گنده گوزی هام بقیه رو،توضرر نمیندازم،رو قیمت ۱۴هزار تومان،دیروز خریدم امروز ساعت ۸ونیم صبح،قیمت ۲۲۵۰۰ دوباره فروختم،فکر همنکنم این ارز تا۳۰ هزار بیشتر بالا بره،طبق تجربه ۵ ساله م،که تو این بازار،ضرر و سود های همه،مساویه،اگه بیشتر ضرر نباشه،چهار تا تحلیل گر حرفه ای هستن،واقعا روی حساب حرف میزنن،ولی تو،فقط حرف مفت میزنی بچه جون…قرارشد از کیف پولت. اسکرین بگیری،بزاری ببینیم،چقدر این ارز تو کیف پولت هست،تویی که یکسره میگی میلیاردی از این ارز خریدی…