بهترین ارزهای دیجیتال ارزان سال ۲۰۲۵ برای سرمایه‌گذاری

می‌خواستم در مورد یک سوال مهم که این روزها خیلی مطرح میشه صحبت کنم: سرمایه‌گذاری در ارزهای دیجیتال زیر یک دلار.

واقعیت اینه که سرمایه‌گذاری در آلت‌کوین‌های ارزان این روزها خیلی محبوب شده. دلیلش هم مشخصه - با سرمایه کم میشه واردشون شد. اما یه نکته مهم رو باید در نظر داشته باشید: قیمت پایین یک ارز دیجیتال لزوماً به معنی فرصت خوب سرمایه‌گذاری نیست.

من یه لیست جالب از ارزهای زیر یک دلار پیدا کردم که شامل کوین‌های شناخته شده‌ای مثل کاردانو، دوج‌کوین، ترون و شیبا میشه. اما توصیه من اینه که فقط به قیمت پایین توجه نکنید. باید به فاکتورهای مهم‌تری مثل تیم پروژه، تکنولوژی و کاربردهای واقعی هم توجه کنید.

لیست ارزهای پیشنهادی:

• زیلیکا (ZIL)
  • وان‌اینچ (1INCH)
  • وی‌چین (VET)
  • بَت (Basic Attention Token)
  • الگورند (ALGO)
  • لوپرینگ (LRC)
  • ترون (TRX)
  • اسکیپزمانیا (MANIA)
  • متاکید (MCADE)
  • آلف زیرو (AZERO)
  • شیبا اینو (SHIB)
  • استلار (XLM)
  • سوشی‌سواپ (SUSHI)
  • گالا (GALA)
  • دوج‌کوین (DOGE)
  • کاردانو (ADA)
  • پالیگان (MATIC)
  • سندباکس (SAND)
  • دیسنترالند (MANA)

یادتون باشه که هیچ سرمایه‌گذاری یک شبه شما رو پولدار نمی‌کنه و همیشه ریسک‌هایی وجود داره. قبل از هر تصمیمی، حتماً تحقیقات کافی انجام بدید.

نظر شما چیه؟ تجربه سرمایه‌گذاری در کدوم ارزهای ارزان رو داشتید؟ چه ارزهای دیگه ای رو توصیه می کنید؟

3 لایک‌کرده

اتفاقا درست می فرمایید ارزهای با قیمت متوسط مثلا ۵ دلار و بالاتر در نوسانات سود دهی بیشتری دارد، ولی باید دقیقا تحلیل و بررسی کرد اگر هم ریزش داشته باشد ضرر آن جبران ناپذیر خواهد بود.

1 لایک

من هر بار یه ارز زیر ۱ دلار می‌خرم، اون ارز تصمیم می‌گیره تا ابد زیر ۱ دلار بمونه! :joy:

ارز majo میخواهد استارت صعودی 100 درصدی در کوتاه مدت بزند

خیلی خوبی خدایی خداحفظت کنه

خوشگل جان مورفی
پول مفت بدست نیاوردم هر ارزی بخرم
برای بسیار مهم است
ارزش کل مارکت آن ارز یا سهام
و اینکه با چقدر پول آن ارز یا سهم مثلا ۱۰۰ درصد رشد کند
از من صبورتر ودقیق تر نیست
آیا در تردینگ ویو برای شماها هم
ارز ماجو در واچ لیست قرار گرفته است
و اینکه چرا فقط این ارز در واچ لیست قرار گرفته است