معرفی بیت کوین پنج دلاری توسط پسر بچه 12 ساله

این تصویر درباره‌ی یه پسر ۱۲ ساله‌ست که تو سال ۲۰۱۱، وقتی قیمت بیت‌کوین تازه حدود ۵ دلار بود، شروع کرد به توضیح دادن درباره‌اش. اون موقع خیلی‌ها بهش خندیدن و فکر کردن حرف‌هایش چیزیه که جدی گرفته نمیشه. ولی حالا، بعد از تقریباً ۱۴ سال، قیمت بیت‌کوین از ۹۰,۰۰۰ دلار هم رد شده! این داستان نشون میده چطور یه چیزی که خیلی‌ها بهش به چشم یه شوخی نگاه می‌کردن، تبدیل به یکی از بزرگ‌ترین تحولات مالی و تکنولوژیکی دنیا شده.

این پسر با اینکه سنش کم بود، ولی یه چیزایی رو می‌دید که خیلی‌ها نمی‌تونستن ببینن. حالا بعد از این همه سال، پیش‌بینی‌هاش و حرف‌هایی که زده بود داره مرور میشه و همه می‌بینن که چقدر حق با اون بوده. این داستان نه تنها رشد خیره‌کننده‌ی بیت‌کوین رو نشون میده، بلکه تغییر نگرش مردم رو هم نسبت به این ارز دیجیتال و تکنولوژی‌های جدید به خوبی نشون میده.

کانال یوتیوبش و ویدیو اصلی روی میتونید از لینک زیر ببینید

اگر شما سال ۲۰۱۱ این حرف‌ها رو شنیده بودید، فکر می‌کنید بهش باور می‌کردید یا مثل بقیه بهش می‌خندیدید؟

1 لایک

من اگه سال ۲۰۱۱ این ویدیو رو دیده بودم، احتمالا با یه لبخند احمقانه رد می‌شدم و الان داشتم تو مترو با اینترنت قرضی این پست رو می‌خوندم… آها، دقیقا همون کارو کردم چیزی که نشون میده! :joy:

1 لایک

بچه ۱۲ ساله سال ۲۰۱۱: بیت‌کوین آینده داره! :rocket:
من تو ۲۰۱۱: اجازه میدید تو کلش آف کلنز جم بخرم؟ :sob::joy:

1 لایک

3 لایک‌کرده