ایردراپ دونات و از دست ندین

دونات یه بازی جدید بلاکچینی باحاله که از دسامبر ۲۰۲۴ شروع شده. تو این بازی میتونین دونات مجازی بپزین و توکن دونات جمع کنین. تا الانم بیشتر از ۸ میلیون نفر ماهانه دارن باهاش بازی میکنن.
قراره توکن‌های دونات تو سه ماهه دوم یا سوم ۲۰۲۵ منتشر بشن و بعدش هم تو صرافی‌ها لیست بشن. خوبیش اینه که ایردراپ فقط یه بار نیست و تا آخر ۲۰۲۵ ادامه داره، پس کلی وقت داریم توش شرکت کنیم
تا روزی هزارتا توکن دونات میتونین از چالش روزانه بگیرین. بجز اون میتونین با پختن دونات و دعوت ممبر هم توکن بگیرین. البته واسه پختن دونات باید تون خرج کنین. در کل باحاله، دوست داشتین تستش کنین

2 لایک‌کرده

از نظر ایده جذابه و میتونه فرصت خوبی برای جمع کردن توکن‌های رایگان باشه، اما مثل همه پروژه‌های گیم‌فای، قبل از سرمایه‌گذاری واقعی (مثلاً خرید توکن یا خرج کردن برای پخت دونات)، بهتره منتظر لیست شدن توکن و بررسی دقیق‌تر عملکرد اون تو بازار باشیم. چون تجربه قبلی نشون داده سر گیم های توی تلگرام چه گدا بازی دراوردن و چه پاداش هایی دادن
یکی از مزیت هاش این بازی تیم دولوپش هست که مثل اینکه همون تیم بلوم هستن ولی هنوز برنامه دقیقی از هدفشون از این بازی معلوم نیست

1 لایک

ایردراپ های گیمینگ تو هر بلاکچینی همچنان دارن شکست میخورن چون توسعه دهنده ها فقط به فکر پر کردن جیبشون هست و وعده های تو خالی میدن مخصوصا بلاکچین تون که دورف با نات کوین و بعدشم همستر صدها میلیون دلار زد به جیب من شخصا ترجیح میدم پولمو جای خرج کردن توی یه مینی اپ تلگرامی ببرم بزارم تو استخرهای نقدینگی

1 لایک

اره دقیقا الان دیگه سر پاداش هایی که دادن به نسبت وقتی که یوزر ها گذاشتن سر بازی های تلگرامی اون حس اعتماد به شدت کم شده و نمیشه بهشون امیدوار بود فقط برای اینکه ی سرگرمی باشه تو پروژه شون فعالیت کنی و امید واهی بهش نداشته باشی خوبه

تنها ایردراپ هایی با کاربرد و پشتوانه مالی قوی و نقشه راه مشخص ارزش وقت گذاشتن رو دارن و باید به عنوان درامد جانبی بهش نگاه کرد و اگر کسی بخواد تمام وقت روی ایردراپ ها وقت بزاره باید با چندین اکانت فارم کنه که اونم نیازمند سرمایه هست

نات کوین ارزه خوب و اینده داری هست
خالقش ادم درستی برنامه داره برای این ارز
داگز هم خوبه برنامه داره ولی
بقیه زیاد جذاب نیستند

نات کوین بدک نیست ولی داگز نه از نظر مارکت کپی با نات کوین و حامیشون که تلگرام هست قابل قیاس با هیچکدومشون نیست

سلام، بنده متوجه نشدم داگز بهتر است یا نات کوین؟

نات کوین بهتره نسبت به داگز

1 لایک

خیلی ممنون محمد آقا پایدار باشی :pray:

سلامت باشی بزرگوار ببخشید من اسم زیباتون رو نمیتونم متوجه شم از ایدیتون :heart:

بنده از قم هستم کوچک شما

بزرگوارید شما قربان خوشبختم از اشناییتون اسمتون چیه ؟

کوچک شما کاظم ۵۸ سال

محمد جان داگز الان رو ناحیه خریدی که آقا رحیم مشخص کرده یک مقداری هم پایین تر هست به نظر شما برای خرید ورود کردن خوب هست

اقا کاظم عزیزید شما
چرا میخواید این ارزو داشته باشید؟ ارزی نیست که بخواد پتانسیل رشد بالایی داشته باشه حتی این مدلی بهتون بگم حتی از قیمتی که روز اول تو صرافی ها باز شده قیمتش کمتر شده

تشکر از راهنمایی شما یک مقدار پول داشتم گفتم راکت نمونه اگر بشه یک سودی بگیرم :pray:

نات کوین هم تقریبا داره میاد تو ناحیه خریدی که آقا رحیم مشخص کرده نطرتون چیست اگر لطف کنید در مورد خرید این ارز هم نظر بدهید ممنون می شوم، تو رو خدا ببخشید از سوالات زیاد بنده

1 لایک

یکم صبر کن اقا کاظم من چندروز پیش ی پست گذاشته بودم برای سونیک موقعیت خوبی بود برای خرید
فعلا صبر کن با عجله کاری رو نکنید با هدف اینکه پول راکت بمونه چون همون پول میتونه تبدیل به ضرر شه
بازار تموم نمیشه نگران نباش اقا کاظم عزیز
احتمال زیاد امروز یکی دوتا کوین خوب بذارم با تحلیلش کامل

1 لایک

محمد جان خیلی لطف کردی منتظر تحلیل های شما بزرگواران هستم، بازم عذر خواهی میکنم مزاحم شما می شوم :pray:

1 لایک