سلام به بدون هیچگونه نظری فقط اندیکاتورهای مختلف رو انداختم رو ریپل :
rsi هفتگی
mfi هفتگی
مکدی هفتگی
obv هفتگی
cci هفتگی
ورتکس هفتگی
smi هفتگی
سلام به بدون هیچگونه نظری فقط اندیکاتورهای مختلف رو انداختم رو ریپل :
rsi هفتگی
mfi هفتگی
مکدی هفتگی
obv هفتگی
cci هفتگی
ورتکس هفتگی
smi هفتگی
یعنی ریزش xrp تا ۱ دلار و خرده ای محتمل هست?
دوست عزیز اگ تصویر ریپل رو شسته رفته کنیم میشه این …
من منتظر شکست اون tema50 که با سفید رسم کردم هستم و در نمودار پایین سیگنال از مکدی…
اگر اشتباه نفهمیده باشم،یعنی ریپل به ۲۰ سنت خواهد رسید?
کاملا اشتباه فهمیدی!!!
ببین دوست من، من سه اندیکاتور با هم ترکیب میکنم که بر اساس اونها یه سری احتمال برای خودم در نظر میگیرم!!! پس قطعیتی نیست…
تو اندیکاتورهای بالا به ما میگه ضعف روند داریم ، روند چی بوده صعودی یعنی روند صعودی ما تضعیف شده …
حالا من دنبال نشانه هایی ام که بتونم از تغییر روند احتمالی کسب سود کنم …
در حال حاضر من احتمال میدم در صورت شکست در تصویری که ارسال کردم قیمت با نوساناتی همراه بشه که قیمت ریپل رو به سمت 2 دلار پایین بده… ولی هنوز اون ترکیب که اشاره کردم به صورت کامل اتفاق نیفتاده…من فعلا منتظرم ببینم چی میشه فعلا که خودشو نگه داشته رو 2.5 …
بسیار متشکر، با توضیحات خوب شما متوجه شدم
خب دوستان در تایم روزانه ای ناحیه خاکستری حمایت محسوب میشه .:
مطابق این تصویر تمامی میانگینهای 20، 50 و 100 روزه شکسته شده و طبق تجربه قیمت به مرور به سمت میانگین 200 هم حرکت خواهد کرد…نزدیکترین حمایت به سمت میانگین 200 میشه همین ناحیه خاکستری تو تصویر است که در حال واکنش دادن به اونه و ناحیه بعد از اون هم ناحیه 1.4 الی 1.6 هست …مهمترین ناحیه مقاومتی در تایم روزانه هم مطابق تصویر ناحیه خاکستری و همینطور خط مورب سیاه رنگه است :
اما در تایم هفتگی این رو داریم !!!
اگ تو تایم هفتگی در صورتی که روند اصلاحی بازار در هفته ها و ماههای اینده بخواد ادامه پیدا کنه میتونه این سطوح رو ببینه …
درتایم فریم 3 ماهه هم این تصویر رو داریم که باز اگ ناحیه خاکستری بالایی بعد ماه بعدی میلادی که این سه ماهه بسته میشه رو از دست به مرور به سمت ناحیه خاکستری پایینی حرکت میکنه!!!
در تایم فریم امهانه هم این تصویر رو داریم :
نتیجه : وجه مشترک همه این ها ناحیه دو دلاریه که حفظ اون میتونه قیمت رو احیا کنه در غیر این صورت هم …!!!
با نوسان بالا میره … در پایان کندل ماهانه ، اشباع فروش روزانه داشت، 2.66
سلام …
این الگو رو یادتون هست !!! ببین کی پیش بینی کرده بودم!!!
08/02/2025
31/03/2025
امروز اخرین روز 3 ماهه اول میلادیه و :
خلاصه : ریپل لب مرز وایساده …
سلام آقا مهرداد. پیش بینی شما چیه از بازار و ریپل؟
همون نواحی که تو پیام قبلی کشیدم با حداکثر سقف محدوده 2.20 الی 2.40 رو من انتظار دارم رینج بزنه و این به شکل رینج منفی باشه …یعنی بره بالا بعد بیاد پایین این ناحیه رو از دست بده دوباره بره بالا و بعد بیاد کف پایین تر بزنه ووو…
…
اگ پایان این ماه (تا سه هفته دیگه )زیر 2 دلار باشه به احتمال خیلی زیاد 1 و پایینتر از 1 دلار هم خواهد دید!!!
ولی در حال حاضر تحلیلم همون چند خط بود که نوشتم
ممنونم که اطلاعات خودتون را به ما هم ارائه میدهد.
سلام، یعنی یک دلار ۳۸ و پایین تر همون تحلیل خرید اسپات رحیم را خواهد دید؟
با این پیش فرض که تحلیل تکنیکال بررسی احتمالاته، میگم اره به احتمال خیلی زیاد اون ناحیه رو میبینه…