آیا ریپل بعد از انتخابات امریکا صعود خواهد کرد؟

آقای بابک‌
من ۱۰۰٪ طرفدار ارز ریپل هستم.
ولی واقع بینم، با اتفاقات بعد انتخابات امریکا ( از تعرفه ها بگیر تا منازاعات با چین و کانادا و اروپا، خاورمیانه ، ترامپ به همه شاخ میزنه)، فعلا بازار ارز کریپتو رفت تو کما.
حالا ریپل این وسط‌ شانس خیلی خوبی برای حل پرونده ش‌داره اما قرار نیست این هفته یا این ماه حل بشه.
حداقل ۶ ماه دیگه، ایشالا تابستون.
منظورم اینکه امید الکی ندیم.

سلام خب حالا که به این مورد که شما هلدر xrp هستین و درست حدس زدم تک ارز هم هستین رسیدیم میریم بر سره بحث اصلی.

در مورد خاتمه پرونده این امید دادن بنده نیست خبر ها حاکی از این هست.

۴ جلسه sec بعد از روی کار امدن ترامپ تصمیمات کاملا غیر منتظره و غافلگیرانه بود درسته خاتمه دادن به ۴ پرونده حقوقی. و ۱ قانون جدید و چندین انتصاب جدید به نفع کریپتو.

حالا یا sec با همین فرمون خاتمه پرونده ریپل رو اعلام میکنه یا مدید تایید شده اقای پل بعد از رای مجلس سنا این کار رو میکنه.

اگر پرونده ریپل و sec به دست قاضی بخواد حل بشه در ۶ ماه دیگه پس یعنی صحبت های اقای گری مدیر قدیم sec کاملا صحیح بوده و تیم جدید sec هم تاییدش کردن که منتظر رای قاضی میمونن.

حالا میدونی مشکل کجاست پرونده ریپل یعنی پرونده ۹۰ درصد قانون بازار و این یعنی ترامپ و تیم sec که اینقدر گفتن ما امریکا را کانون ارز دیجیتال میکنیم و حمایت میکنیم یعنی هیچ و پوچ.

این پرونده به دست قاضی رای نمیخوره که اگر رای بخوره یعنی ترامپ و حمایتش از بازار پوچ.

هر زمانی که خاتمه پیدا کنه مطمئن باش به دست قاضی خاتمه پیدا نمیکنه.ترامپ و دولتش این برگ اعتماد رو به قاضی نمیدن و به نام خودشون ثبت میکنن.

من با شما سر جنگ ندارم و نظرمو میدم ولی شما چندین بار بنده رو مورد تحقیر قرار دادین.

شما هم نظر بزارین اینجا صفحه نظر هست نه صفحه تحقیر و مسخره کردن .

با احترام نظر همه قابل احترام هست .

یکی تحقیق میکنه میگه xrp میشه ۱ سنت بدون توهین
یکی میگه میشه ۱۰۰۰ دلار بدون توهین.
:heart::hand_with_fingers_splayed:
حق نگهدارت حلالت باشه:heart::hand_with_fingers_splayed:

شما از کجا اینقد مطمئنی؟ الا اینکه عضو کمیسیون باشی

مگه آقا بابک ارزهای کسی رو فریز کرده نمیزاره بفروشه.اینجا هرکی نظر آقا بابک رو خواسته ایشون گفته هولد دوساله.به نظر منم درست ترین کار همون هولد بلند مدته.ریپل رو از ۳۳ سنت دارمش تا ده دلار هم نگهش میدارم.

منم با حرفایش خرید کردم والانم مجددا کمترین قیمت میخرم

این نظر منه.شایدم اشتباه باشه.شما هر کجا دلت خواست نگهدار هر کجا هم دلت خواست بفروش.من تا ده دلار نگهش میدارم.