این چند روز آینده برای سولانا تعیین کننده هست این ریزش های جدید در واقع آماده شدن ب ای اول مارس و آزاد شدن حجم عظیم توکن های بلاک شده سولانا هست و نمیشه مطمئن گفت که حتما قراره آزادسازی قیمت رو بترکونه به پایین ممکنه جمع شدن فنر برای اهداف بالاتر از ۳۰۰ باشه ولی تکنیکال مقاومت ۱۵۵ رو نباید از دست میداد و احتمال سقوط تا ۱۱۰ خیلی زیاد هست
ولی برای کسایی تو توی ضرر هستن پیشنهاد میکنم حتی تا ۱۱۰ دلار هم اومد پایین نفروشید چون فقط صحبت از زمان هست تا رسیدن به ۴۰۰ دلار و بالاتر و نمیشه گفت چند ماه دیگه برمیگرده ، دیر و زود داره سوخت و سوز نداره ولی اگر اینجاها خارج بشید یهو جوری بالا میره که به گرد پاش،هم نرسید
پیشنهاد من هولد کردن برای کسایی که تو ضرر هستن و خرید در صورت رفتن بالای ۲۰۰ برای کسایی که ندارن هست
تا وقتی که زیر قیمت خرید نفروختید ضرر نکردین ، اصلا فکر کن دو سال دیگه !
افرین بجز محدود دوستانی که درست صحبت میکنن اولین نفری که دیدم قشنگ و بجا داره میگه و مشکل بعضی ادمها اینه که تا ۱۰ الی ۲۰ دلار ریزش میکنه فکر میکنن بدبخت شدن صحبتم به اون دسته دوستانه شمایی که با این چند دلار نابودی تو خودت میبینی ببخشید بیجا میکنی سرمایه گذاری میکنی اگر بیت داشتی که با هر کندلی هزار دلار بالا و پایین میشد اون وقت خودکشی میکردی ..
من آخرین خرید سولانایی که داشتم حدود هشت میلیون تومن بود که امشب همه رو سیزده میلیون تومن و هشتصد با توجه به اینکه منتظر ۱۱۰ دلاری شدن سولانا هستم فروختم و سوار بیت شدم، حالا چند روزی صبر میکنم. مطمئنا ریزش بیت کوین خیلی کمتر از سواانا یا هر ارز دیگه ای هست( درصد عرض میکنم). به هر حال دیدم چند ساله س، سولانای هشتصد هزار تومنی یادت به خیر. همین تابستان پارسال بود