باسلام دوستان تواین بازار خیلی مواظب سرمایه تان باشید بیت هنوز خیلی ریزش داره وگول کندلهای سبز را نخورید به شخصه خودم منتظرم تا این ارز را درنقطه ۴صفر۵ خریداری کنم. این نظر خودم هست چون از یک استاد برجسته میم کوین تو خارج از کشور دیدم میگفت این ارز تااین نقطه ای که گفتم ریزش داره و بعد به قیمت حدود ۱دلار میرسه و اونوقت هست که سود سرشاری به هولدراش میده. لطفا گفته منو ملاک خرید و فروش قرار ندید و با عقل و منطق خودتون وارد بشین. باتشکر و آرزوی موفقیت برای همه عزیزان
دوست عزیز اصلا میدونی 4صفر 5 چنده؟؟
آخه چرا الکی نظر میدی
اخه چرا حرف مفت میزنی مردم بیچاره نکن عزیزم دل انگیز
برادر بیت کوین هنوز تو محدوده ۷۰و۶۰و۴۰ هزار دلار نقدینگی شو جمع نکرده آلسیزن واقعی از تیرماه و مردادماه شروع میشه. حالا بشین نگاه کن
این بازار تا چندصد درصد از امثال من و شما سود نگیره سود نمیده. بشینید نگاه کنید عمو ترامپ تاجر باهاتون چیکارمیکنه. البته بعد از ریزش شدید بیت کوین حرکت صعودی شروع میشه وبیت کوین بالای ۲۵۰هزار دلار میره.سود خوب را کسانی میبرند که درپایین ترین قیمت خریداری میکنند. والا منم دوست ندارم هموطنان عزیز تو این شرایط دچار آسیب بشن.یاعلی
بله میدونم. قسمت پایین مطلب عرض کردم بامنطق خودتون پیش برید.من فقط اطلاع دادم. خوددانی.