تشکر میکنم از شما دوست عزیز
من تحلیلم رو میذارم از بازار
ولی از دوستای خوبم و اساتید این بازار @uwlmdvk و @uvkxfyz و @alimogh1 دعوت میکنم که بیان تو این تاپیک و تحلیل هاشون رو بذارن از وضعیت بازار به نظرم میتونیم اینجا باهم دیگه ی گفت و گو داشته باشیم که بقیه عزیزان که تشریف میارن از وضعیت بازار خبردار بشن، این تاپیک بهشون شاید کمک کرد که از ضررهای بیشتر جلوگیری کنه
تو این تاپیک قبلی واگرایی که تو تایم فریم هفتگی بود که نشون از روند نزولی بود رو مشخص کردیم
و الان با توجه به اینکه قیمت در حال حاضر حدود 88 هزارتاست و سعی در اصلاح روند خودش داره یعنی میتونه تا 86500 الی 87 رو هم ببینه به خودش تثبیتش زیر این قیمت احتمال ریزش رو بیشتر به نسبت بیشتر و بیشتر میکنه و با ادامه روند نزولی در ادامه اگر داشته باشه قیمت های 73 هزار دلار و 67500 دلاری رو به عنوان اهداف بعدی میشه براش در نظر گرفت
یکی از دلایل ریزش بازار ها میشه کفت بی ربط به این ویروس جدید چینی که شیوع پیدا کرده نیست
در ادامه به این اشاره کنم که قیمت یا ی قدرت یکنواخت به قیمتهای اعلامی نمیرسه، روند فعلی رو بخواد اصلاح کنه و اودرها رو جمع کنه تا محدوده 90 الی 92 هزار دلار، احتمال برگشت هستش.
حالا من داشتم دیتای onchain که ی سری از تحلیلگرا گذاشته بودن رو نیگاه میکردم
ی خلاصه ازش میذارم براتون
بیتکوین تو یه نقطه حساس قرار داره. از یه طرف، کاهش موجودی تو صرافیها و خریدای نهادی نشونه مثبته و میتونه یه رشد جدید رو رقم بزنه. ولی از طرف دیگه، فشار فروش نهنگها و افزایش اهرمها تو بازار نشون میده که احتمال نوسانات شدید و اصلاح قیمت هم هست. نهنگها دارن بیشتر بیتکویناشون رو وارد صرافیها میکنن که معمولاً به معنای فروشه، اما همچنان علاقه سرمایهگذاران بلندمدت به نگهداشتن بیتکوین زیاده. در کل، اگه تو فاز هولد و سرمایهگذاری بلندمدت باشی، اوضاع میتونه مثبت باشه، ولی برای معاملهگرای کوتاهمدت، باید خیلی حواسشون به لیکویید شدن تو این نوسانات بالا باشه. به نظرم هنوز نشونههای مشخصی برای حرکت شدید نزولی نیست، اما قبل از ورود سنگین، بهتره صبر کرد تا وضعیت شفافتر بشه.
کفهای اخیر تست شدن و احتمال یه اصلاح کوتاهمدت بالاست، ولی اگه بیتکوین محدوده ۸۸K - ۸۶K رو از دست بده، میتونه تا ۸۲K هم سقوط کنه.
در عوض، اگه حجم خرید بالا بره و نقدینگی برگرده، یه برگشت تا ۹۲K تو کوتاهمدت ممکنه.
باعث افتخاره که کامنت گذاشتید شما استاد و ما شاگرد
نکته جالبیه اقای آذرنیوار! قطعاً از نظر ریسک به ریوارد، الان یکی از بهترین زمانها برای خرید بیتکوین و اتریوم میتونه باشه، مخصوصاً برای هولدرای بلندمدت. البته هنوز دادههای آنچین نشون میدن که فشار فروش نهنگها و اهرمهای بالا میتونه یه نوسان دیگه ایجاد کنه، ولی از نظر تاریخی، همین فازهای ترس قویترین مناطق خرید بودن. اگه کسی باور بلندمدت داره، این قیمتا احتمالاً یه تخفیف ویژهست!
با سلام من فقط دارم به شاخص ترس و طمع نگاه میکنم که رفته روی 29 فک کنم کم کم داریم به آخرای ریزش میرسیم مخصوصا اینکه 88 هزار یه حمایت قوی هست مگه اینکه به قول شما فشار فروش باعث ریزش تا 86 تا 82 بشه
ترامپ: تعرفه ۲۵ درصدی بر کانادا و مکزیک اجرا خواهد شد
دونالد ترامپ (Donald Trump)، رئیسجمهور ایالات متحده، اعلام کرد که تعرفههای ۲۵ درصدی بر واردات از کانادا و مکزیک اجرایی خواهد شد.
ترامپ در اظهارات خود با اطمینان گفت: «این اقدام برای کشور ما بسیار مفید خواهد بود. کشور ما دوباره از نظر نقدینگی و ثروت در وضعیت بسیار خوبی قرار خواهد گرفت.»
این تصمیم میتواند تأثیرات گستردهای بر روابط تجاری ایالات متحده با همسایگان شمالی و جنوبی آن داشته باشد و احتمالا واکنشهای متقابل از سوی کانادا و مکزیک را در پی خواهد داشت.
ببین من برعکس فکر میکنم با این داستانی که امریکا بخواد ببره جلو
شیاد از سمتی باعث کاهش رشد اقتصادی و افزایش نااطمینانی تو بازار بشه ولی از طرف دیگه، اگه این سیاستا به کاهش ارزش دلار منجر بشه، ممکنه سرمایهگذارای بزرگ بیشتر به سمت داراییهای جایگزین مثل بیتکوین و طلا برن که یعنی میشه افزایش قیمت ها تو بازار کریپتو