الان بیتکوین روی حمایتای مهمیه، ولی اگه فشار فروش بیشتر بشه، ممکنه حتی طبق گفته دوستامون ۸۶K - ۸۲K رو هم ببینه. اگه سرمایهات رو نیاز نداری و قصدت سرمایهگذاری بلندمدته، میتونی نگه داری و حتی با مدیریت سرمایه، توی قیمتای پایینتر مدام میانگین کم کنی. ولی اگه استراتژیت کوتاهمدته، بهتره حد ضررت مشخص باشه تا جلوی ضررای بیشتر رو بگیری به نظرم
از موقعی که ترامپ اومده بازار بیشتر ضررشو دیده تا منفعتشو احساس میکنم دارن یکاری میکنن ملت بفروشه شاخص ترس و طمع الان رو 29 هست احساس میکنم ممکنه بیت تا 86 یا 82 نهایتا بریزه و بعد از اونجا برگرده
دقیقا ی فکت کلی بدم دامیننس بیتکوین هم داره بالا میره، که یعنی پول از آلتکوینها داره خارج میشه. اگه بیت بعد از تست ۸۲K - ۸۶K برگرده، ممکنه آلتها هم به خودشون بیان، ولی تو این فاز بازار، فقط پروژههای قویتر احتمال رشد دارن.
چیزی که من مد نظرم هست ی برگشت ریزی بیت تا 92 یا 91 داره به احتمال زیاد
که بشه حتی ی پله بالاترم فروخت
و اینکه میدونم با این وضعیت بازار ریزش بیت قطعیه برای همین
باورم نميشه دنبال حرفي را ميگيريد كه طرف هنوز نميدونه قانون ٢٥٪ تعرفه هاي كانادا و مكزيك رسمي شده.
دوستان عزيز. بازار كريپتو بشدت روي جنگ و ترامپ حساسيت داره. اخبار جنگ اروپا و خاور ميانه روزاي خوبو از كريپتو گرفته. و بشدت تاثير منفي داره. بهيچ عنوان روي نمودار و مقاومت و … حساب نكنيد. فقط توييتر چك كنيد و اخبار منطقه و البته اين ترامپ نامرد.