سقوط کریپتو = فرصت یا فاجعه؟ نظر شما؟

سلام دوست عزیز

الان بیت‌کوین روی حمایتای مهمیه، ولی اگه فشار فروش بیشتر بشه، ممکنه حتی طبق گفته دوستامون ۸۶K - ۸۲K رو هم ببینه. اگه سرمایه‌ات رو نیاز نداری و قصدت سرمایه‌گذاری بلندمدته، می‌تونی نگه داری و حتی با مدیریت سرمایه، توی قیمتای پایین‌تر مدام میانگین کم کنی. ولی اگه استراتژیت کوتاه‌مدته، بهتره حد ضررت مشخص باشه تا جلوی ضررای بیشتر رو بگیری به نظرم

1 لایک

از موقعی که ترامپ اومده بازار بیشتر ضررشو دیده تا منفعتشو احساس میکنم دارن یکاری میکنن ملت بفروشه شاخص ترس و طمع الان رو 29 هست احساس میکنم ممکنه بیت تا 86 یا 82 نهایتا بریزه و بعد از اونجا برگرده

1 لایک

دقیقا موافق حرفت هستم و حرف منو زدی

1 لایک

کاملا موافقم بنظرم بیت بیشتر از 82 ریزش نداشته باشه اما موضوع فقط **بیت **نیست موضوع **آلت کوین ها * هم هستن که پودر میشن

1 لایک

کلا به سیاست‌های ترامپ و این جنگ‌های تجاری مثل این داستان تعرفه ها که راه میندازه، بازار همیشه واکنشای شدیدی نشون داده

1 لایک

دقیقا ی فکت کلی بدم
دامیننس بیت‌کوین هم داره بالا میره، که یعنی پول از آلت‌کوین‌ها داره خارج میشه. اگه بیت بعد از تست ۸۲K - ۸۶K برگرده، ممکنه آلت‌ها هم به خودشون بیان، ولی تو این فاز بازار، فقط پروژه‌های قوی‌تر احتمال رشد دارن.

1 لایک

والا من که سبدم متنوعه مثلا کاردانو ریپل دوج و ارز های برتر ولی فک کنم اگه بریزه و بخواد واقعا تا 82 بیاد اینا هم یه 30 درصدی میندازن و ضرر میدن

2 لایک‌کرده

دوست خوب امیدوارم که ضرر نبینی ولی ما یک پل دیگه ریزش داریم

تو این فاز ترسی که هست آلت‌کوین‌ها معمولاً ۲ تا ۳ برابر بیشتر از بیت نوسان می‌گیرن حتی بیشتر بستگی به اون کوین و نقدینگی هاش داره دیگه

با رحیم موافقم بازار ی جورایی مسیرشو پیدا کرده انگار

1 لایک

اگه اینطوریه که والا بفروشیم و از ضرر بیشتر جلوگیری کنیم ولی چه کنیم میترسم از همینجا برگرده بالا

1 لایک

یه موضوعی هم که هست ممکنه ریزش تا 82 فقط مثل یه شدو باشه و بازار سریع برگرده

1 لایک

چیزی که من مد نظرم هست ی برگشت ریزی بیت تا 92 یا 91 داره به احتمال زیاد
که بشه حتی ی پله بالاترم فروخت
و اینکه میدونم با این وضعیت بازار ریزش بیت قطعیه برای همین

یعنی چیزی که شما میگید اینه که قبل ریزش تا 82 ممکنه یه بالا بزنه تا حدود 92 و بعدش بریزه تا نواحی پایینتر؟

1 لایک

اره چیزی که احتمالا هست ازهمینجا بره بوسه اخر و به کف قبلی بزنه و دیگه بره برای ادامه مسیرش رو به پایین

2 لایک‌کرده

چی خرید زدید که ۱۵ درصد داخل ضرر هستید

1 لایک

ریپل کاردانو دوج چین لینک هدرا و استلار

1 لایک

تحلیل ریپلی که خریدید
به نقاط ابی بعد بنفش جایی هست که نهنگ ها اوردر گذاشتند
اگر پول داری نفروش اون قسمت بخر اضافه کن بذار از این ریزش سود بگیری

1 لایک

باورم نميشه دنبال حرفي را ميگيريد كه طرف هنوز نميدونه قانون ٢٥٪؜ تعرفه هاي كانادا و مكزيك رسمي شده.
دوستان عزيز. بازار كريپتو بشدت روي جنگ و ترامپ حساسيت داره. اخبار جنگ اروپا و خاور ميانه روزاي خوبو از كريپتو گرفته. و بشدت تاثير منفي داره. بهيچ عنوان روي نمودار و مقاومت و … حساب نكنيد. فقط توييتر چك كنيد و اخبار منطقه و البته اين ترامپ نامرد.

2 لایک‌کرده

دوست عزیز اجرایی شده؟ اگر شده لطفا منبع خبر رو برامون بذار
تا جایی که من میدونم تعلیق شده و اجرایی نشده

1 لایک