یاسین جان، خبرای کلان اقتصادی و سیاست جهانی تأثیر دارن، شکی نیست! ولی اینکه بگیم فقط اخبار مهمه و تحلیل تکنیکال و مقاومتها رو باید کنار گذاشت، یکم اغراقآمیزه.
بازار کریپتو همیشه ترکیبی از فاندامنتال، تحلیل تکنیکال و آنچین دیتا بوده. حتی وقتی خبرای جنگ و ترامپ میاد، باز هم قیمت روی حمایت و مقاومتهای کلیدی واکنش نشون میده. اگه فقط توییتر مهم بود، با هر توییت ایلان ماسک باید بیتکوین ۱ میلیون دلار میشد!
پس هم اخبار رو دنبال کن، هم دیتاهای آنچین و تکنیکال رو بسنج، چون بازار همیشه با یه عامل حرکت نمیکنه.
این خبر تعرفه ها اره تصویب شد ولی اجرایی نشده اومدن اجراییش کنن مکزیک واکنش شدیدی نشون داد به همین خاطر به تعویق انداختنش و به صورت رسمی اجراییش نکردن
بازار به خاطر این ویروس جدید میشه گفت واکنش نشون داده
سلام …چقدر ادم اینجا بود!!!
نظر کلی من اینجا نوشته شده :
بر اساس دامیننس بیت و التکوینها میشه چند سناریو تعریف کرد که بدترینش حرکت دامیننس بیت به سمت 70 درصد و التکوینها به سمت 4 درصده !!!
به هر حال التکوینها نباید سطح 8 درصد رو از دست بدن :
تاچ اولین اوردر بلند مدت به هیچ وجه چیزی شبیه به گذشته نیست… دیگه چیزی تا لحظهای که همه چیز تغییر میکنه باقی نمونده. هیجان و دلهره ، چیزی فراتر از تصور در راهه. آماده باشید تا سبد رو از نو بچینید تا فصل برداشت "
سلام خدمت همه علی الخصوص آقایان رحیم مهرداد محمد و علیرضا عزیز
لازم دیدم قبل از اینکه سوالی بپرسم اول از همه از شما بابت نشر اطلاعات و تحلیل هایی که زحمت میکشین تشکر کنم. من مهدی هستم از اصفهان و خوشبختم در کنار شما هستم و منم مثل شما امیدوارم در کنار هم پیشرفت کنیم