نظرت درمورد شورت گرفتن روی BTC/USDT چیه؟
من فقط از بیت راه کار میپرسم باهاش ترید نمیکنم
اون راه بهم نشون میده
رحیم جان شما که اسنایپر این بازار هستید
محمد جان سلام، ریپل یکدفعه ترکوند خبری از دادگاه ریپل منتشر شده؟
ترامپ …ریپل ادا و سولانا رو ظاهرا به عنوان ذخیره معرفی کرده!!! و گفته بیت و اتریوم هم دارم!!!
شورتش بازه با سود!!!
احتمال داره ریپل دوباره ریزش کنه الان ۵۰۰ هزار تومان تو ضرر هستم، بفروشم تو پایین آمدن دوباره بخرم
ممد اقا باید جواب بده …خودم رو شورت ریپل ام ولی من نوسان کوچیک میگریم
محمد جان نظر شما چیه رد کنم خوبه
جذابیتش به همین برعکس شنا کردن است
میگیم موافق روند ولی خلافش واقعا مزه دیگه ای داره
اگر اسپات خریدی نگه دار کف پایین تر زد دوباره به داراییت اضافه کن پایین تر از ۲.۷ کف جدید بزنه احتمال اصلاح تا ۲.۵ الی ۲.۶ دلار هست
فعلا پول ندارم محمد جان مشکلی پیش آمده بود مجبور شدم سرمایه ام را انتقال بدم به بانک پول لازم بودم، تنها داراییم همین ریپل هست.
سری قبلی بهتون برای پله ای وارد شدن گفتم که به چه سکلی وارد شید
تو صعود های شارپ این مدلی درصد کمی از سرمایه رو وارد میکنن چون درصد زیادی از سود رو خریدارا گرفتن و خارج میشن تا پله های پایین تر که اصلاح کنه و مجددا رو سفارش بقیه خریدارا وارد بشن
با توجه به موردی که گفتید کاظم جان صبر کن
فقط ی حد ضرر بذار اگر قیمت به ۲.۷۴ رسید شما بفروش که از ضرر بیشتر جلوگیری کنی
دامیننس بیت امروز با این جهش منفی خورد!!!
دامیننس تتر هم منفی خورد !!!
نتیجه دو موزد بالا افزایش قیمت التکوینهاس که توتال 3 نشون میده ولی نمودار others.d هم منفیه (این نمودار به جز دامیننس التهای برتره) …
نتیجه اینکه پول چرخید تو التها با مارکت سنگین …
به نظرت بازار الگوی الت سیزن رو داره اجرا میکنه ؟ یا مقطعی به دلیل ترامپه ؟!
من یه زمانی هر وقت میخواستم معامله کنم cmc رو باز میکردم جدول رو بر اساس بیشترین ریزش و صعود ساعتی مرتب میکردم بعد وارد میشدم…اونی که مثبت بود شورت میکردم اونی ک منفی بود لانگ !!! دقیقا رفقام میگفتم هر وقت معامله باز کردی بگو ما برعکسش رو انجام بدیم!!!
پول بیشتر سمت التهای مارکت کپ بالا رفته (مثل اتریوم، سولانا، ریپل و بایننس کوین)، نه شیتکوینها و التهای کوچیکتر. این حرکت میتونه شروع یه موج الت سیزن باشه، ولی یه اما داره…
اگه این روند ادامه داشته باشه و دامیننس بیت بیشتر افت کنه، مخصوصاً زیر محدودههای مهم تکنیکال، تاییدیه قویتری برای الت سیزن میگیریم.
ولی اگه فقط یه حرکت مقطعی باشه که به خاطر خبرهای اقتصادی و ترامپ باشه، ممکنه بعد از جذب سود، نقدینگی دوباره برگرده به بیت و استیبلها.
تو این شرایط، دیتاهای ماکرو هم مهمه. بازار هنوز داره روی فدرال رزرو و نرخ بهره حساسیت نشون میده. از اون ور، اگه سیاستهای اقتصادی آمریکا تو این مدت نوسان داشته باشه، این گردش نقدینگی ممکنه کوتاهمدت باشه و بعدش دوباره برگردیم به روند قبلی.
این دفعه چی لانگ گرفتی که ما بریم شورت کنیم؟
گرامیان
بهترین شاخص برای من ، «روزانه» و RSI + MFI + Macd است بیشتر هم اسپات است، تعهدی و فیوچرز ضرایب 4 تا 2 و نمودار صرافی حجم بالا.
بالای 80 درصد تغییر روند درست را نشان میدهد.
به اشباع خرید یا فروش رسید ، معامله میکنم. ولی گاهی اخبار آمار اقتصادی آمریکا و جلسه تعیین نرخ بهره بانکی است دست نگه میدارم، یا در اسپات چند درصد بالا و پایین سفارش میچینم، که بستگی به ارز دارد، مثلا برای سونیک 7 تا 15 درصد خوب است، ولی برای بیتکوین 3 تا 8 درصد.
امروز صبح وقتی خوابیدم سه شورت باز کردم… بیت برای 91500 ادا رو مطمعن نبودم گذاشتم رو 1 دلار (اول 95 سنت رو هدف گرفتم ولی نمیدونم چرا گذاشتم رو 1) ریپل هم تارگت 2.6 گرفتم زده تا کانال 2.5 هم اومده بوده… خیلی کیف میده بری بخوابی ببینی تارگتات همینجور زده پشت سر هم