سقوط کریپتو = فرصت یا فاجعه؟ نظر شما؟

نه…کلا وارد نشدم … تو هیچ جهتی !!!
باید مننتظر شد…
ولی خداییش دو سه هفته اس دارم میگم هر بالایی رو شورت بگیریت…اون الگوی macdtema50mfi رو برو نگاه کن مو نمیزنه!!!همیشه جوابه!!!
تصویر زیر هم کاملا واضحه

2 لایک‌کرده

"اعلام وضعیت فوق‌العاده!
“هشدار آماده‌باش! فقط ۳ درصد تا پله دوم! همه واحدها آماده برای اقدام اولیه!”

1 لایک

سلام. شما الان معامله فیوچرز انجام نمیدین؟ اگه ممکنه زمان مناسبشو اعلام کنین

داخل هر بازاری میشه وارد شد
الان در بازار ریزشی
ریسکش بالاست

1 لایک

درود به همگی
چند روز بود در ETF ها خروج سرمایه بود، فکر کنم با این قیمت 79 هزار و کمتر ، دوباره ورود کنند. در کندلهای «روزانه» که علایم اشباع فروش در اندیکاتور RSI, MACD , MFI مشاهده شده است.

1 لایک

با این خبر pce که اومد بازار شروع کرده دوباره به نوسان زدن
امشب ترامپ هم قراره صحبت کنه ببینیم جه اتفاقی قراره بیوفته

1 لایک

سلام مهدی جان خوش اومدی به جمع مون :heart_eyes:
ی معرفی میکنی خودتو چندسالت هست از کجایی و چند سال تجربه کار با این بازار و داری؟

1 لایک

سلام بنده هم تو سبدم دوج و شیبا و بیبی دوج و ترون دارم تقریبا ۷۰ درصد تو ضرر هستم با نظر شما چه خاکی به سرم بریزم

1 لایک

نگران نباش اگر درست با ما حرکت کنی همچیزو درست میکنیم

سلام خدمت شما محمد آقای عزیز. من خیلی وقته که دورادور شما دوستان رو دنبال میکنم و از اطلاعاتتون استفاده میکنم. من 28 سالمه ساکن اصفهانم و 1ماهه :sweat_smile: که وارد این بازار شدم و دارم اطلاعات کسب میکنم. البته چنتا ارز بصورت اسپات خرید زدم،مقدار کم و چنتا فیوچرز انجام دادم با نگاه کردن به چارت و نقاط مقاومت و حمایت که سود جزئی داشته. امیدوارم با کمک شما و دوستان دیگه بتونم پیشرفت داشته باشم :heart:

2 لایک‌کرده

مهدی جان خوشحالم از آشنایی باهات
خیلی خوبه وارد چالش جدیدی شدی که درس های زیادی بهت خواهد داد توصیه که منم مثل بقیه دوستان دارم این هست که ی پول مازاد کنار داشته باش که اگر از دستشم دادی بابت از دست دادنش ناراحنت نشی و اینجاا با رحیم جان و بقیه دوستان که توی هاب تحلیل های خوبی میذارن پیش بری و از وضعیت بازار با خبر بشی تا زمانی که خودت مسیر قیمت و پیدا کنی :heart:

منم همینطور. توصیه شمارو حتما مدنظر قرار میدم. من از همون حدود 1 ماه پیش تحلیل های آقا رحیم و دوستان دیگه رو دنبال میکنم و امیدوارم دوستان هم این انگیزه آموزش دادن رو از دست ندن تا بتونیم کنار هم پیشرفت کنیم :heart:

1 لایک

سلام روزتون بخیر. آقا مهرداد همچنان ورود به معامله پر ریسکه؟ اگه بخوایم وارد بشیم چه ارزی خوبه بنظورتون و در چه جهتی؟ پیشاپیش ممنون :heartpulse:

دوست عزیز واقعا نمیدونم!!! من چون سود خوبی تو این چند ماهه گرفتم نمیخوام بی دلیل وارد معامله شم…
@ujpytrm و @uvkxfyz لطف این دوستمون رو راهنمایی کنید…

1 لایک

ممنون از توضیحاتتون. خداروشکر. تاحدودیشو در جریانم. پوزیشن لانگ روی fart و پوزیشن شورت بسیار دقیق روی doge رو یادم هست.اهیرا هم روی s
یجا قبلاً گفته بودین واسه بحث اعتقادی به کسی سیگنال نمیدین. نظرتون واسه من قابل احترامه فقط خواستم اگه ممکنه خواهش کنم پوزیشنی که خودتون وارد میشین، هم شما و هم دوستان متخصص دیگه، این رو توی یه تاپیک قرار بدین. مسئولیت صفر تا صدش رو من میپذیرم.

1 لایک

با reply جواب میدم ولی روی نوشته شما reply نمیشه!!

1 لایک

دوست عزیز من رو ارزهای محدودی معامله میکنم …تو کل یک سال گذشته بیشترین معاملاتم روی ریپل دوج بیت کوین سونیک بوده … لینک اتریوم اوه ena چیلیز نات ترون و یکی دو ارز دیگه هم به مقتضیات زمانش و البته فارت کوین، فارت به این دلیل که نوسان زیاد داشت…ولی الان کف هاش رو همینجوری از دست میده …
همین امروز خواستم لانگ بگیرم رو بیت گفتم ولش کن !!! میبینی مثبته … دلیلش ترکیب ندیکاورتی تایم 4ساعته برای mfi macd tema50 اس و حمایت مووینگ 200 روزانه الان بیت روند نزولی mfi تو تایم 4 ساعته ک از حدود 99 هزار تشکیل شده بود رو شکسته مکدی 2 واگرایی مثبت هیستوگرام دارم و tema50 هم شکسته شده این الگو به من میگه بیت نوسان مثبت داره و میبینی داره ولی من نگرفتم!!! گفتم دو حالت داره اگ رفت بالا …دنبال پوزیشن شورت میگردم اگ هم اومد سمت 70 دنبال لانگ میگردم…
تو این چند روز یه شورت رو سونیک گرفتم و اصلا وارد معامله نشدم…یه دوج هم من گذاشتم دقیقا رو 18 سنت اومد نزدیکش ولی منو وارد نکرد!!! با اهرم سه خو اگ زده بود الان 20…30 درصد سود گرفته بودم ولی بخاطر چند صدم سنت نگرفت!!!
فارت هم احتمالا داره به سمت ناحیه 15 الی 21 سنتی میره شاید بشه اونجا دنبال پوزیشن لانگ بود بدترین حالت هم حدود 7 سنتی موقعیت مناسبی هست…

دلیل اینکه زیاد وارد معامله نمیشم چون چند سال پیش رو دور برد بودم همین زمانها همین حدودا هرچی میزدم سود بود ولی بعد تو یه معامله بد ، ضرر سنگین کردم بهمین دلیل درس گرفتم که همینجور واسه خودم وارد معامله نشم…
اون دوستامون رو تگ کردم چون حرفه ای تر از منن
و فیوچرز هم هر زمانی خواستی ، استراتژی خوبی داشته بشی با مدیریت سرمایه میتونی وارد شی…
فقط اگ میخوای بگیری اهرمت پایین باشه همون نقاطی که رحیم میگه خوبن…

2 لایک‌کرده

واقعاً ممنونم از وقتی که گذاشتین و توضیحات کاملتون. امیدوارم در کنار شما و دوستان بتونم پیشرفت کنم

1 لایک

به وقت نگرفتن !!! می بینی که خودم وارد نشدم

1 لایک

این الگو منظورم بود

1 لایک