سلام دوستان عزیز
ی پنج شیش نفری کلا تو این جمع هستند که از همون چند ماه پیش هم از روی بی دانشی و تعصب با تحلیلهای من حال نمیکردن و هنوزم حال نمیکنند من اگر بنویسم سلام اینا دیس لایک میکنند
میدونم هرجمعی نخاله داره و نباید همه با هم بسوزن ولی متاسفانه من دارم پروفایلمو پاک میکنم
امیدوارم که همیشه موفق و پر سود باشید و فراموش نکنید ارز سویی برای بلند مدت عالیه حدقل دو سال اینده پس پولی را بذارید روش که نیاز ندارید و قیدشو بزنید ساعت به ساعت هم چک نکنید..
سعی کنید بازیچه بزرگان بازار نشید کسی تو این بازار سود میکنه که صبور باشه…
منم بخاطر همون چند نفر میرم که تحلیلها را میخوندد و استفاده میکنند ولی نمک نشناس هستند
امیدوارم تحلیلها تا اینجا بدردتون خورده باشه
خدا حافظ همگی
ارادتمند شما
Ninja
نینجا داداش گلم اول اینکه تو کارتو بکن هر کی بخواد استفاده میکنه هر کی نخواد نمیکنه دوم اینکه شاید 5 نفر دیس لایک کنن ولی 50 نفر لایک میکنن به خاطر 5 نفر نخاله 50 نفرو از خودت محروم نکن سلطان باش بذار همه استفاده کنن از جمله خودم خودت میدونی درسته من 3.7 خریدم الان کلی ضررم ولی با این حال از تحلیلات استفاده میکنم من عجله کردم ربطی به تو نداره ادامه بده استفاده کنیم
کاری نباید به این آدما که روحیه تو خراب میکنن توجه کنی کار خودتو ادامه داداش
سلام خدمت بزرگ مرد عزیز. نینجا جان قهر نکن داداش .آدم بزرگواری مثل شما که نباید با این سواد و دانش بالا در مقابل چندتا سم پاش کم بیاره و بکشه کنار . یادت باشه تو خوبی کن خداوند عزیزترت میکنه
بردار عزیز خواهش میکنم به حرف این آدمهای بی سواد و حسود نداشته باشین ما رو تنها نذارید ای کاش یه کانال تلگرام بزنین و اونایی که بهتون ارادت دارن اونجا از صحبتهاتون فیض ببرن و شما هم از صحبتهای این افراد حسود بی دانش اذیت نشین لطفا ی نرین یا کانال بزنین خواهش میکنم تو این اوضاع سخت ما رو تنها نزارید .خدا خودش جواب زحماتتون رو میده
نینجا این ها یک گوهی میخورن بیخیال من باتمام حرف هایی که میزدی تو سود بودم دمت هم گرم تا الان که به حرف بودم تو سود بودم تو کار خودتو بکن یا یک پیامی بهم بده برای من تحلیل بکنی دمت گرم
ارادت نینجای عزبز و اگاه
لطفا این صفحه رو ترک نکید چون خیلی از بچه ها به شما عشق میورزند
کار خوبی میکنی،ثواب میکنی،سرمون درد گرفت حقیقتا
نه شما نباید بری خواهش میکنم به اون چند تا نخاله نگاه نکن به ما اکثریت که طرفدار تیم نگاه کن نینجا جان
هر مسجدی یک دستشویی هم داره حالا این شش تا دستشویی اینجا هستن گوه فقط کارش حا به هم زدنه .من تحلیلات نگاه میکنم همشون درسته .بخاطر بقیه وایساو تحلیل بگذار.این چند نفرم حواسشون باشه این دفعه خیلی خیلی با ادب حرف زدم
نخاله خودت هستی ببین تو که هیچی نیستی و یک آدم خیلی خیلی معمولی هستی ولی بدون اگر سرت برسه به اوج فلک تا موقعی که افتاده نباشی و به دیگران توهین کنی هیچی نمیشی پس اول برو
افتادگی آموز اگر طالب فیضی
هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
مثلاً یکبار میگفتی حقوق من از همه سویی ها فلانی بیشتره یکبار به یه نفر میگفتی بچه کوچه ای به سمیه گیر به فرشاد دری وری و و
سلام به برادر نینجا…متاثر شدم از خوندن متنی که گذاشتید لطفا نرید…حداقل بخاطر اون اکثریتی که از تحلیل شما استفاده میکنن و دعاگوتون هستن
نخاله هیکلته بی ادب
نخاله هیکلته بی شعور همتون عین گدا زاده ها افتادیم دنبال پول یکمی رو شعور و معرفتتون کار کنید
نینجا
زودتربرو
بیچاره کردی مارا
واقعا آخه چرا اینجوری میکنی مگه گفت تو نخاله ای
سلام نینجا تو همیشه آدم بزرگی بودی و خوبیهات به خیلیها رسیده. اون چند نفر نمکنشناس نباید باعث بشن تو از کارت دست بکشی.
رفتن تو فقط اونا رو خوشحال میکنه. بذار اونا باشن که پشیمون میشن. تو نباید خودت رو بخاطر اونا ناراحت کنی .
تو خیلی با ارزشی و بودنت برای خیلیها مهمه. بذار اونا قدر ندونن، تو به کارت ادامه بده و مطمئن باش خدا جواب خوبیهات رو میده
یه ضرب المثل قدیمی هست که میگه: “ابر می بارد و من می شوم از یار جدا / چون کنم دل به چنین روز ز دلدار جدا”. تو مثل ابری هستی که می باره. بذار بباری و به اون چند تا آدم بی ارزش فکر نکن.”
امیدوارم نظرت عوض شه
من اصلا بخاطر اینکه شما از این ارز تحلیلهای درست و دقیقی میذاشتید خرید کردم بخدا انگار یجور دلگرمی داشتیم شما نباشید فایدهدای نداره دیگه
این بازارنه تحلیل داره نه تکنیکال نه فاندامنتال،بود ونبودت زیاد فرقی نداره.این بازار وصرافی بایننس بالا وپایین میکنه خودت روخسته نکن خداحافظ
واییییییی نه!!!من چند ماهه دارم با تحلیل های شما معامله میکنم🫠لطفا توی این شرایط بد اقتصادی که همه تحت فشارن کمک همدیگه باشیم اوضاع اکثر مردم خیلی خرابه!!!برادر عزیز همیشه توی هر اجتماعی نظرات مخالف وجود داره منتهی فکر میکنم شما باید از تعداد لایک هایی که پست هاتون میخوره متوجه شده باشین که چقدر تحلیل هاتون کمک کنندست😊امیدوارم نظرتون عوض بشه،یا حق🙏🏻