PI network !رشد نجومی یا خیالبافی؟

پای نتورک پروژه ای که سروصدای خیلی زیادی به پا کرده و حتی تو جریان نزولی بازار هم تونست رشد کنه و همین الان هم که دارم این مقاله رو مینویسم رشد 25 درصدی روزانه رو ثبت کرده :rocket: :rocket:
اما بیاید نگاهی دقیقتر به این ارز دیجیتال بندازیم :raised_hands: :raised_hands:

پای نتورک چیه؟؟
به طور خلاصه پای نتورک توی این چند تا جمله توضیح داده شده

1_پای نتورک امکان استخراج ارز دیجیتال با گوشی هوشمند را فراهم می‌کنه
2_پروژه پای از الگوریتم اجماع استلار برای امنیت شبکه استفاده می‌کنه
3_پای نتورک از سال 2019 اومد سرکار و از اون موقع تا الان تونسته میلیون ها کاربر رو فقط با وعده استخراج روی گوشی ها جذب کنه
4_پای نتورک چند روز پیش بالاخره لیست شد و توکنش رشد خوبی رو داشته تا الان البته بعد یه ریزش سنگین :bangbang:
خلاصه سرتونو درد نیارم پای نتورک میگه میتونی با برنامه من ارز پای روی حتی توی گوشی هم ماین کنی

حالا نظر کاربرا این وسط چیه؟؟
توی کامیونیتی پای که گشت میزدم به نظرات مثبتی برخوردم که بعضیاشون تارگت های 10 دلاری و بالاتر میدادن اما درکل کامیونیتی دید خیلی مثبتی روی این ارز داره و اون رو آینده ارز های دیجیتال لقب گذاری کردن

همین الان که دارم این مقاله رو مینویسم قیمت پای حدود 1.9 هست و نسبت به دیروز رشد خوبی داشته اما یسری نگرانی ها راجب این پروژه هست که ممکنه روش تاثیر منفی بذاره :downtrend:
1_ این توکن لیست شده نه توسط تیم توسعه دهنده تایید شده و نه رد شده اما با این وضعیت بنظر میاد تا چند روز دیگه تیم توسعه دهنده این ارز رو بعنوان ارز رسمی تایید کنه
2_کلاه برداری هرمی
شاید بگید مگه ممکنه چنین ارزی کلاهبرداری یا به اصطلاح اسکم معرفی شه؟؟
نقل قول میکنم:پای نتورک کاربران جدید را تشویق می‌کند تا از طریق کد دعوت (Referral Code) دیگران را به شبکه وارد کنند و در ازای این فعالیت، امتیاز و کوین بیشتری دریافت کنند. این مدل شبه‌هرمی در بسیاری از پروژه‌های کلاهبرداری دیده شده و هدف اصلی آن، ایجاد رشد کاذب و ظاهری در جامعه کاربران است
3_موقعی که برنامه رو نصب میکنید بیشتر جای اینکه شبیه برنامه ماینینگ باشه شبیه یه برنامه ای هستش که انگار کارش فقط تبلیغه و تبلیغ های متفاوتی رو بهتون نشون این یه شک و شبهه ای رو تو دل کاربرا میندازه که نکنه این برنامه جای ارائه یه سیستم مالی فقط چندتا تبلیغ بهتون نشون بده و از اون راه درآمد داشته باشه؟!

خب شاید بگید اینارو نوشتی که به کجا برسی؟! من اینارو نوشتم تا به مشکل ایرانیا برای احراز هویت توی پای برسم
شبکه پای نتورک، با وجود گذشت پنج سال از آغاز فعالیت، هنوز شبکه اصلی (Mainnet) خود را به‌طور کامل راه‌اندازی نکرده و توسعه‌دهندگان این پروژه اعلام کرده‌اند که راه‌اندازی شبکه باز (Open Network) تنها پس از تکمیل فرآیند احراز هویت توسط ۱۵ میلیون کاربر امکان‌پذیر است. حالا این مطلب ربطش به ایرانیا چیه؟؟؟
ایرانیا بدلیل تحریم نمیتونن توی احراز هویت شرکت کنن و انگار توکن هایی که استخراج کرده بودن به این دلیل بی استفاده شده و کارایی نداره

اما اگه شما فقط میخواید ارز پای رو بخرید هیچ مشکلی نداره و براحتی میتونید با صرافی های خارجی اینکارو انجام بدید اما و پامپ و دامپ و عواقبش با خودتون
درباره ی آینده قیمتی این توکن هم باید بگم من توی تکنیکال هیچ مهارتی ندارم (تازه شروع کردم به یادگیری) و از دوستان این صفحه میخوام اگه تحلیلی دارن درباره ی ارز پای توی این صفحه به اشتراک بذارن

1 لایک