رفقا لطفا تجربه شخصیتونو بگین نه قوانین و اصول مدیریت سرمایه رو.
به نظرتون از نظر سوددهی کدوم بهتره؟ اینکه کل سرمایمونو رو یه ارز یا دوتا ارز ببندسم تا بهتر مدیریت کنیم و سیو سود یا اینکه رو مثلا ده پونزده تا ارز تقسیم کنیم؟!
لطفا لطفا تجربه شخصی خودتون رو بگین که کدومش سود بیشتری داد بهتون؟!
ممنونم
لایک : رو یکی دو تا ارز
دیسلایک : رو چند تا ارز
رو یکی دو ارز هم ریسک هست ده و پونزده هم خیلی شلوغه
چهار پنج تا خوبع
مدیریت اون هم روی ده تا پانزده ارز خیلی ذهن را آشفته میکنه که البته بستگی به توان خود شخص داره شخصا هر زمان تعداد ارزها را زیاد کردم در نهایت نتیجه خوبی نداشته اما معمولا روی سه تا پنج ارز که ورود کردم بهتر نتیجه عایدم شده و مهمتر هم اینکه بیت کوین و روند حرکت آن همیشه تاثیر مستقیم روی اکثر ارزها دارد پس بنابراین اگر در بین ارزها بتونی اونایی که حرکتشان با بیت نیست را پیدا کنی میشه بهتر نتیجه گرفت و سود خوبی ازشون داشت (البته این روش برای ترید هست نه هولد) ولی اگر هم جهت با بیت باشند که مسلم خود بیت اعتبار بیشتر و ریسک کمتری دارد و دلیلی برای تمرکز روی ارزی که هم جهت با بیت باشه نداره چون وقتی فرضا بیت پنج درصد افزایش قیمت داره وخیلی از ارزهای دیگه هم با یک درصد کمتر یا بیشتر افزایش قیمت دارند پس عملا سرمایه را روی چندتا ارز تقسیم کردی اما نتیجه همان شده که اگر تنها روی بیت معامله میکردی و در این میان تنها ذهنت را درگیر چند ارز مختلف کردی و انرژی مضاعفی را صرف کار کردی باز هم تاکید میکنم این موضوع در مورد ترید هست و هولد کردن بحثی جدا دارد
۲۰ تا ۳۰ تا میمکوین خوب بخر مثلا هرکدوم ۱۰ تومن بسته ب سرمایت داره نگرمیداری هرکدوم پامپ شد با یکی دیگش جابجا میکنی ینی بفروش ارزی ک پامپ نشده اونو بخر . بعدش اگ یدونه از ارزات خوب دراومد جدوآبادتو نجات میده . من خودم ۲۶ ارز دارم همه نوع:money_mouth_face: