مسلم موذن، زیادی طمع برای خرید در پایینتر هم جا ماندگی دارد. پله ای و پله ای، در نزدیک کفها.
سلام ممنون که به فکرمی.طمع نیست،الآن نشد فرصت زیاده داداش.
جناب موحد عزیز سلام و خسته نباشید
عرضم خدمتت به عنوان ی برادر کوچکتر از شما استدعای راهنمایی دارم
من در هشتاد هزار تومان هفتت پیش یک پله ورود کردم. بااینمه الان در ضرر هستم. و مقداری هم نقدینگی دارم. بنطر سما در چه پله ای اصافه کنم؟
لطفا بعنوان ی برادر راهنمایی کنید.
Fear & Greed که شاخص ترس و طمع است ، الان 4:45 بامداد به 20 رسیده یعنی «ترس کمی زیاد»، نهنگها خریدهای ریز و تعداد بالا دارند میکنند. بازار بالخره از قیمت خریدتان بالاتر میرود. خودم در این عدد ترس، خرید زده ام.
2 پله کنید الان در قیمتهای 0.7 تا 0.66 یک پله ورود کنید، یک پله هم نزدیک 0.59 بگذارید اگر ریزش شدید شد بگیرد. من باشم اینکار را میکنم.
80 هزار تومان (قیمت خریدتان) نزدیک قیمت 0.86 دلار بوده است؟ حالا خوبه مانند برخی در نزدیک 0.99 نخریدید. چند نفری بعد از رسیدن به اشباع خرید در کندلهای روزانه، هشدار نزدیک شدن دادیم. اگر بالا زد و دوباره نزدیک اشباع خرید شد، هشدار میدهم در 2 یا 3 پله نزدیک هم خروج بزنید. فقط ناظر پیامها را تایید کند، که آنهم 2 تا 12 ساعت معمولا طول میکشد، یا تایید نمیشود.
سلام جناب موحد. خیلی ممنون از راهنمایی های شما. اگر نبودید بازم ضرر خارج میشدم. در قیمتهای پیشنهادیتون دو پله ورود میکنم.
حداقل ازینکه بعدا قیمتا رشد میکند دلگرم هستم و فعلا نیازی به پولم ندارم
بازم تشکر