دلیل کاهش قیمت

داداشا و آبجی های گل نگرانی حق شماست اما اگه دقت کنید بازار همه قرمزه و همه ارزها منفی هستن خب مگه قراره همینجور بمونه به تاریخچه ارزها نگاه کنید پایین و بالا دارن اما در کل رو به رشد هستن
همراه نگرانیتون صبر رو هم چاشنی کنید و وقتی بعد صبوری شیرینی سود رو تجربه کردید خواهید دید که ارزهای دیجیتال مثل تاریخ ما ادماست یه روز غارنشین بودیم و الان برجها سر به فلک کشیده یعنی با همه پستی و بلندی و جنگ و خونریزی و ظلم و ستم تاریخ اما انسان رشد کرده ارزهای دیجیتال هم همینطورند.
این داداش کوچیکتون تو ریپل قول سود میده بهتون نه در زمان طولانی بلکه خیلی زودتر از اونکه فکر کنید.
ممنون از توجهتون و صبوریتون⚘:tulip::rose::bouquet::sheaf_of_rice::evergreen_tree:

ساکت شو با سرمایه مردم بازی نکن

چه صبری معلوم نیست چقدر زمان می‌بره که به پولمون برسیم نیا بگو تو اوج نمی‌خریدی و فلان ارزی که تا دیروز همتون میگفتین اشغال ،استیبل کوین یهو در عرض یه ماه از چهل سنت رفت تا حدود سه دلار شما سقفش رو می‌دونستی…نه مگه دروغ بگی

چند ساعت از حرف من و شما گذشت
خودت قیمت ارز ریپل رو با چند ساعت قبل مقایسه کن ببین من چی گفتم و تو چی گفتی
آقا کمی هم برای تجربه دیگران ارزش قائل باشیم
۶۴ سال تجربه کار اقتصادی رو براش ارزش قائل باشیم و هرگز سعی در تخریب و تولید نگرانی و تشویش ذهن نکنیم یادت باشه پیشرفت در ایجاد محیط ارام همراه ارامش خاطر هست.
مرسی