انتقاد به هدفیابی و انتقاد

پولم شده یک چهارم یعنی 100میلیون تومان ولی بازم میانگین خرید کردم رو 400تومان رو 270تومان 250تومان و یه چیز دیگه از کردتون پشیمون نشید چون منم به خیال اینکه هر چه زودتر پولمو چند برابر کنم خریدمش و تجربه ای ک داشتم عوض کردن یا جا زدن آدمو نابود می‌کنه ریلکس با خنده بگید ورشکسته شدید بندازید یه گوشه بمونه بلاخره باید پامپ کنه پاولم بلاخره آزاد میشه :face_with_head_bandage::grin::joy:

آفرین ،،، داداش پول ک علف نیست،، ارزش قائل شو بر زحمتت،، من پولم دوبرابر بشه،، میکشم بیرون

خوب آدم کم فهم اکثراً کسایی میان تو کریپتو ک ریسک پذیرن و سرمایه آنچنانی ندارن . به امید این میان ک پولشون ده ها یا صدها برابر بشه و این بازار هم بازاریه ک اگه ریسک نکنی زود شل کنی90درصد همون سرمایه هم بفنا می‌ره و اگه همون راه رو ادامه بدی احتمال 90درصد تو مدت زمان نامعلوم به همون سودی ک میخوای می‌رسی. آررررررررررره.
شما هم ناراحتی شل کن اینجا نیا پیام نده خداحافظی کن از این بازار :face_blowing_a_kiss:

هر کسی اختیار پول خودشو داره اصلا الان بکش برو بیرون من دیشب و امشب 15تومان دیگه اضافه کردم بلاخره هیچکسی پولو پیدا نمیکنه یا مفت بدست نمیاره باید تو این بازار ریسک پذیر باشی ک 50درصد اون انتظاریو ک داری بشینه زندگیت زیرو رو بشه