اعتراف به اشتباه در معاملات

من ی اعترافی میکنم . امشب برای اولین بار حسرت خوردم .
حدود سه هفته بود که نزدیک ۷۰۰ تا کاردانو پله ای خریده بودم روی قیمت میانگین ۶۷ سنت توی صرافی ایرانی.
طبق استراتژیه خودم پله ای فروختم ، آخرین پله ام ۹۴ سنت بود .
میتونستم اگ به قول حسین آقا ، هولد میکردم ، ی سود خ خوبی گیرم بیاد که نیازی ب این نوسان گرفتنا نباشه .
تنها بدیه نوسان گیری همینه ، یهو پامپ بشه و شما ی سود خ تپل رو از دست بدی .
تا اینجا به جای ۲۰۰ دلار ، ۵۰ دلار سود کردم .
البته تقصیر خودم بود بیشتر ، چون پله هارو نزدیک چیده بودم چون فکر میکردم بازار حالا حالاها ریزشیه و میخواستم با سود کمتر ، سریع فروش بزنم که نوسان بیشتری بگیرم .
ولی از اونور توی کوینکس ، پله های فروش کاردانوهایی ک داشتمو بردم بالاتر و اینکه بازار بالا و پایین زیاد داره ، حسرت نباید خورد . خدا کنه حسرتامون روی بدست اوردن سود بیشتر باشه نه ضرر .
ولی بازم خداروشکر .

یادت بهت گفتم با نوسان یه روزی یه جوری جا میمونی ک حسرت بخوری

اخر عاقبت نوسان گیری همینه داداش برا این میگم نگهداری خوبه خداروشکر ک‌بازم سود کردی

ببین داداش تو مرحله آخری که با سونیک بودم

هر چی میرفت بالا من مدام سیو سود میکردم بر عکس پیشبینیم بدون اصلاح یه هفته صعود داشت و من چون پله ای سیو سود کرده بودم قشنگ ۵۰۰ دلار رو از دست دادم

ولی به خدا قسم یه ذره هم ناراحت نشدم میدونی چرا؟؟

چون از این مسائل سالی یه بار پیش میاد همیشه صعود یهویی نیست در عوض کله کردن سمت اصلاح تا دلت بخواد هست همین سونیک بعد ریبرندش از ۱.۴۰ سقوط کرد تا ۳۰ سنت، واسه همین اینقدر گشتم تا راهی پیدا کنم که اما و اگر توش نباشه سود کم ولی همیشگی واسه همینه تحلیل رو قبول ندارم وگرنه اینقدر ادم کاردرست دیدم گفته فردا فلان ارز ۵۰ درصد پامپ میشه همونم بدون یه ذره اینور اونور شده ولی خب چند بارم شده حرف همون ادم برعکس شده اونموقع است که تو میمونی و حوضت..

طمع نکن تا قبل ساعت ۶ غروب امروز میگفتی خدارو شکر که فروختم. الان رفت بالا اینو میگی. همه همینطوریم. حرص نخور

این بالا زدنا سالی یه باره ولی ریزشای یهویی سالی چند بار

پس به سود کم و بی خطر و همیشگی راضی باش داداش..
کاردانو هم جایی نرفته ۶۰ درصد مثبت شد چون دوماه فقط ریزش داشت گلی به سر کسی نزده هنوز، تازه برگشته نقطه دوماه پیشش

چند روز دیگه هم قیمتشو ببین…

من این دو ساله حسرت هام بابت ضرر نبوده خداروشکر .
چون اونیکه نوسان میگیره ، تهش توی ریزش ها هم سود خودشو میگیره .
اینبار هم به این دلیل حسرت خوردم که دو سه هفته پیش کاردانو خریده بودم و امروز یهو پامپ زد وگرنه اگر سه چهار ماه رنج میزد و منم نوسان میگرفتم ، سودی که میداد همین ۲۰۰ دلار میشد .
ولی خب تب و تاب توئیت ترامپ بخوابه ، باز میاد زیر ۹۰ سنت .
ریپل هم میاد زیر ۲.۵ دلار . بازم بازیه ما شروع میشه .
خوبیش این بود که توی صرافی ایرانی که اردر فروش کاردانو چیدم ، اردرهای فروش کوینکس رو برده بودم بالای یک دلار .ینی فکر اینو کرده بودم که اگ پامپ کرد ، اونور لااقل سود خ خوب بده .

اونیکه هولدره معمولا جرات فروش روی این چنین بالارفتن هایی رو نداره .نگه میداره برای کاردانوی ۳ دلاری . ولی من و امثالهم خیالمونم نیست چون میدونیم هر جا ورود کنیم میتونیم با سود خروج کنیم . هر چند سوده خفن نباشه .
بشخصه سود معقول و ثابت رو که قلب و ذهنمو تحت فشار قرار نده رو ترجیح میدم به انتظارهای طولانی مدت .

دقیقا همینه . توی خرید روی قیمتای کمتر با افزایش پلکانی حجم ، همون سود رو میکشم بیرون ازش .
فعلا توی جو توئیته هستن ، میره تا چند ماه دیگ که تصمیمش رو شاید عملی کنه . تا اون موقع باز بر میگرده و ما خریدامونو میزنیم . :joy: