همه شما محترم و آرزوی روزی فراوان براتون دارم… ولی دم اون شخصی که دیروز یا دیشب گفت ریپل و ادا و دوج بخرید گرم:heart:![]()
شنیدید میگن حرفی که از برآید، بر دل نشیند
من هیچکدوم از این ۳ ارز و نداشتم و همون دیشب ادا و ریپل و توی حجم بالا خریدم .
امشب ساعت ۸ یک دفعه نگاه کردم و باورم نشد که ۲ میلیارد سود داد بهم
خدا رو شکر
من برعکس شما ار ۳ارزو داشتم دقیقا نیم ساعت قبل پامپ فروختم😒
2میلیارد سود؟اونجای آدم دروغگو.چجوری دیشب اومدی اینقدر خرید زدی که 2میلیارد فقط سود کردی؟اصن همچین حجم پولی تو کدوم صرافی تونستی بریزی یک شبه؟چی فرض کردی بچه ها رو؟اصن منم امروز 3میلیارد سود کردم.کی به کیه.
مبارک باشه ![]()
حتما سیو سود کنید و کمک به نیازمند فراموش نشه
امیدوارم همه مثل شما سود کنن
اون که حتما و با افتخار انجام باید بشه … ولیکن یک توصیه اول به خودم که مادرم را اخیرا از دست دادم و بعد به همه شما بزرگواران… تا میتوانید به مادر و پدرتان خدمت کنید و مخصوصا مادر … تلاش کنیم تا میتوانیم دعای مادر را برای خودمان سیو کنیم … نه اینکه بخاطر این سود ، این حرف و بزنم. اساسا هر در بسته ای در این دنیا باشه، کلیدش در محبت و خدمت به مادر و پدر است …
پر روزی باشید … ![]()
![]()
خدا مادر شما رو هم زحمت کنه منم مادرم را یکی دو سال اخیر از دست دادم
متاسفانه از پس مخارج درمانیش برنیومدیم و این اتفاق افتاد
همیشه در حقم دعای خیر کرد
و هر چی بیشتر میگذره بیشتر میفهمم که هر چی دارم از دعای خیرشه ![]()
![]()
نوش جانت مبارکت باشه ،،اشالا صدبرابر بشع
سلام
اتفاقا منم امروز سالگرد مادرم بود و خیلی داغون
بودم خداوند تمام مادران آسمانی رو ببخش و بیامرزه
و مزارشون همیشه نورانی باشه
برای تمام دوستان عزیز آرزوی سلامتی و سود زیاد
دارم انشاالله همگی شاد باشید
بزرگوار … ابتداعا بایستی ادب را رعایت کنید و وقتی در جامعه بصورت فیزیکی و مجازی حضور پیدا میکنید، با لحن مناسب صحبت کنید.
دوما بنده ارزهای دیگری داشتم مثل bnb و sol و eth که خیلی وقت بود داشتمشان و سود معقول ومحدود هم دادند . و چند وقت بود که در فکر جایگزین بودم، دیروز یکی از اعضای همین گروه در دوخط نوشت ada , xrp, doge و نمیدانم چرا!!؟ ولی یک دفعه فروختم وخریدم
ارزهایی که بنده داشتم از نظر ارزش ریالی و دلاری، قابل قیاس با ارزهای xrp و ada نبودند و به همین خاطر عدد قابل توجهی تبدیل به ریال شد
و عین آن مبلغ را دو ارز مذکور خریدم .
اگر نیاز به توضیحات بیشتر دارید با احترام در خدمت شما هستم .
خداوند اول به بنده و بعد دیگران، زبان نرم و محترمانه عنایت کند .
پر سود باشید ، دوست عزیز ![]()
![]()
سلام آقای متین میشه لطف کنید درمورد ارز NMR,GMX,ASterی تحلیل بزارین ک کی بفروشم ،من بالاخریدم والان تو ضررم،ازدیشب ک ی مقدار نومریررفت بالا مقداری ازنومریر فروختم وامروزصبح بالاتر رفت،سود و زیان وتصمیم نهایی باخودم
میخوام ارز GMX بفروشم ونومریربخرم البته قبلش اگ میشه ی تحلیل بزارین ممنون میشم ،ک بفروشم یاصبرکنم ،تاالان موندم ک شاید صعودی بشه ولی نشده