ببینید دوستان عزیز صادقانه چند تا نکته رو میدم
من خودم ۸۰ درصد موجودیه رمزارزهام با میانگین قیمت ۰.۹۳ توکن ادا هست و روش قمار کرده بودم (حتی وقتی رو قیمت ۵۸ سنت بود من ۴۰ درصد تو ضرر بودم چون هدفم بلند مدت بود) ولی الان دیگه خیالم راحته چون همین یه فاند مثبت که جزو دخایر امریکا حساب میشه کارو تموم کرده
بازار همیشه نوسان داره و اصلاح یه چیزه کاملا طبیعی هست ، به شخصه برام مهم نیست قیمت الانش چنده یا فردا یا هفته دیگه قرار چند باشه
ولی با توجه به تجربه ای از گذشته دارم این ارز حداقل ۴ دلارو می بینه و تا ۱۱ دلار هم جا داره و حدود ۶ ماه طول میکشه این اتفاق
قبلا میخواستم همین ۳ دلار رد کرد همهشو بفروشم ولی الان از ۵ دلار پله ای میفروشم و ۸ دلار کامل خارج میشم ، حالا اگه میخواد هزار دلار هم بشه من برام کهمین سود ۶ برابری بسه
ادا کمترین مارکت کپو میان اون ارزهایی که واسه ذخایر امریکا انتخاب شدن داره و قطعا بیشترین افزایش قیمت رو تجربه خواهد کرد همونطور که دیروز تا ۷۰ درصد صعود کرد ولی بقیه زیر ۳۰ درصد
چون نقدینگیه بیشتری میتونه جذب کنه
سعی کنید اواخر سال ۲۰۲۵ کلا یا بیشتر پولتونو از بازار بیرون بیاید چون ۲۰۲۶ بازار خرسی میشه
و در اخر بگم من از روی تجربه ای که تو این ۷ سال از بازار دارم کسب این تصمیم رو گرفتم و به هیچ وجه با حرف من و امثال نه بخرید نه بفروشید
چون واقعا بازار غیر قابل پیشبینی هست
ممنون از دلسوزیت.
دقیقا دو سال پیش تازه وارد بازار شده بودم ۴۱۱۲۲ واحد کاردانو خریدم به قیمت ۱۲تومن هر واحد تا ۹ تومن اومد پایین اون موقع دلار حدود چهل بود ترسیدم همین که یکم رفت بالا نزدیک. ۱۱۸۰۰ تومن رسید فروختم یادمه یه شخصی بود به اسم رامین فری یه همچین چیزی همون شب که فروختم گفت نفروشید میره بالا منتها من که از یه ضرر صدو پنجاه میلیونی رسیده بودم به بیست میلیون ضرر از ترسم همه رو فروختم بعد از دو سال هر وقت پول دستم میومد ارز خریدو فروش میکردم ولی تنها ارزی که برام خوش یمن بود فانتوم بود بعد از دو سال دوباره ۸۰۰ تا کاردانو خریدم انشااله یه سود خوب بده