هر کس با حرف دیگران خرید و فروش کنه کلا باید از این بازار بره بیرون .
اما منم اینو قبول دارم که زمانی پامپ کرده بود و به قیمت 0.008 رسید اینا تارگتهای یک دلاری میدادم و طمع مردم رو بالا میبردند و از فروش جلوگیری میکردم من خودم رو 0.0075 فروختم و منتظرم ببینم آخرش این ارز به کجا میرسه خیلی هم دوست دارم همه با سود خارج بشن از صمیم قلب اینو میگم چون وضع اقتصاد مردم و مملکت خیلی خرابه . بازم از خدا میخام که به دل نهنگها بندازه برای خرید این ارز .
تمام سابقه پیامت هست از خود 0040تا 0050تا بلا ترش تو همش میگفتی نفروشید و کسی میگفت میاد پایین میخاستی خودتو جر بدی…حالا میگی خودت 0075فروختی حتما تا الان هم صبر کردی کف خریدی؟بگم چی به سر دروغگو بیاد؟یعنی خودت فروخته بودی و نداشتی ما رو سوراخ کردی ؟مگه میشه مریضی یعنی ؟
همین تو نبودی افتاده دنبال بختیاری درود درود میکردی ! الان داری چرت و پرت میگی ! بعضی وقت ها یه گوشه ساکت باشی نمیگن لالی !
مثل س…گ دروغ میگی🖕
آدم های پست دستهاشون همیشه رو میشه..ب..لا.خ
تو همونی نبودی پشت سر بختیاری درود درود راه انداخته بودی !
من که ای اشغال رو فروختم از شرش راحت شدم .ولی حق ناس به گردن آدمی مثل شما هست .خودت بالا فروختی چنتای دیگه تشویق به هولد میکردی .حق ناس این نیست که از جیب کسب دزدی کنی .این کاری که شما کردی 100تا بد تر از دزدی هست .،،،..
خجالت بکش ! حیا کن ! تو سابقه پیام هات هست! تو یکی از دارو دسته های بختیاری بودی ! تند تند درود درود می کردی !
حاجی برا کی توضیح میدی
قیمت ۰۰۸ بود گفتم نوسان بگیرید
کلی دیسلایک میکردن که چرا چرت میگی
مغز و چشمشون منتطر یک دلار بود
الانم بعضیا دهنشون گشااااد و دارن همه رو
مقصر میدونن غیر خودشون که طمع کارن!!!
البته الان کل بازار ریخته و این ارز هم بد نیست
حجم خوبی داره و توی بازار صعودی میشه
بهش امیدوار بود