دوستان عزیز نگران نباشید،واقعیتش سر این ارز بحثهای زیادی هست،تحلیلهای زیادی هست،اما تنها چیزی که تا الان دستگیرم شده،فک میکنم این ارز مث ارز مولتی یه سود خوب میده،چند نفر برام تحلیل کردن،اما من نسبت به تجربه خودم این و میگم،حداقل تا چند وقت دیگه (همین روزها) اتفاق جالبی بیفته،قطعا این ارز به مقاومت سخت خورده،و انشالله از این حال و اوضاع در میاد،اصلا نگاه به این بالا و پایینای الکیش نکنین،این ارز میره بالا خوبم میره بالا،دیگه فک نکنم از این پایین تر بیاد،چون همه ما معمولا توی این قیمتا خرید زدیم،تازه که اومده بود،حالا دو تومن بالا و پایین اون دیگه شانس من و شماست،من خودم رو قیمت ۲۳ خریدم رو قیمت ۵ هزار ۶ هزار ۷ هزار تا ۱۶ هزار خرید زدم سنگین هم خرید زدم،الانم دوباره میخرم،چون تو ضررم فرقی نمیکنه ۱۰۰ میلیون و ۵۰۰ میلیون،به امید خدا شاهد سود دوستان صبر ایوبی هستم…
سلام.داداش برای کی تحلیلاتو میگی اینجا عده ای هستن ک ب هیچ جا نرسیدن و فقط میخان هرچی ضرر کردن تو این بازار سر تو خراب کنن و بگن ها تو مقصر بودی ک الان تو ضرریم مث من ک تمام این حرفا و تحلیل هارو من از اول برای همه گفتم ولی عده ای مورد تمسخر قرار دادن منو.اما من گفتم بوقتش جوابشون رو میدم.من گفتم قیمت های ۲۰ و ۳۰ میشه آرزو برای خرید در این قیمت ها و کف قیمت میشه ولی بهرحال زمان میخاد و وقتش ک برسه این ارز قیمت های عجیبی بخودش خاهد دید.اما عده ای از بس عجولن ک فکر میکنن سر یکی دو روز قراره ملیاردر بشن.نه زمان میخاد ولی میشه و این ارز قیمت ب دلار هم خاهد رسید.زمانش هم خیلی دیر نیس.اونهایی هم ک خیلی از خرید این ارز پشیمونند ی هفته پیش ک رو ۲۵ رف خب میفروشن ک حالا کسی رو مقصر ندونن.اما کسی خبر دقیق از این بازار نداره و هرکس ک گفت من مطمینم و بدون شک حرف زد بدونید چیزی حالیش نیست.اینجا همه حدس و نظراتشون رو میدن و همش احتمالات هستش ولی نسبت ب روندی ک این ارز طی این ۴ ماه طی کرده مطمیننا این ارز محکوم ب ۱۰۰ هزار تومان هستش…موفق باشید همگی.کاپیتان بلک![]()
![]()
![]()
ادمین تایید کنید لطفا![]()
![]()
![]()
دقیقا همینجوریه که دوستمون میگه،یکی از دوستام بسیار تحلیلگر خوبیه،اما به من که دوست صمیمیش هستم به هیچ عنوان پیشنهاد خرید و فروش نمیده،میگه داداش تصمیم گیرنده اصلی خودتی،چون نمیشه دقیق گفت چی میشه این بازار،یه وقت دیدی فردا بیت کوین ریخت اومد زیر ۱۰ هزار دلار،یه وقت میبینی همین ارز تا دو هفته دیگه میره رو ۵۰۰ هزار تومن،خداوکیلی کسی فک میکرد مولتی وحشی بشه بره رو ۵۰۰ هزار تومن،خوشبین ترین نفر نمیتونست این و حدس بزنه که مولتی یه میلیارد سود بده،اما وقتی تو ضررم چاره ای ندارم صبر کنم ،تمام
بله دقیقا نمیشه دقیق گف و هرکس باید طبق تحلیل خودش خرید کنه.ما هم ک اینجا تحلیلمون رو میگیم اصلا دلیل بر خرید کسی نیس چون اصلا با خرید ماها چندان فرقی بر قیمت این نداره و خرید و تصمیم گیرنده های اصلی نهنگ هایی هستن ک بالای پنجاه ملیارد خرید میکنن و این پولا برای ما ایرانیها زیاده اما برای اونا پول خرد ب حساب میاد.آب پاکی رو دست دوستان بریزم ک شاید این ارز اصلا رشد نکنه و شایدم بکنه ولی تحلیل من اینه ک رشد طوفانی خواهد داشت و قیمت شاید صدهزار تومان هم رد بکنه و باز دوباره برگرده رو بیس و سی هزار تومان مث پینات ک تا ۱۶۳ هزارتومان در مدت ۳ روز رفت ولی بعد بیس روز باز برگشت رو قیمت ۱۳ هزار تومان و الانم ک ۲۰ هستش.اینم امکانش فوقالعاده زیاد هس دقیق مث پینات عمل کنه و باز برگرده و همه دوستان بدونن ک هرچقد خرید کرد تقسیم ب پنج کنن و از ۳۰ و ۴۰ هزار تصمیم ب فروش بگیرند و در هر مرحله یک قسمت رو بفروشن تا هم در ۳۰ هزار و هم انشالله در صد هزار و بالاتر داشته لاشن برای فروش و میانگین ک بگیرن سود خوبی برداشت کرده باشن در تمام مراحل رشد این ارز تا خدای نکرده حسرت نخورن و باز ریزش کنه.چون این بازار همیشه فرصت میده و هر روز شاید ارزهای بهتر از اینم بیاد و موفق کسی هست ک همیشه نقدینگی داشته باشه تا در ریزش ها و در کف قیمت ارزها خرید کنه و حتی خود من هم و خیلی کسای دیگ مث من هم در خریدهامون عجله کردیم و نقدینگی دیگنداریم تا در قیمت های کف بخریم پس این رو بدونید هیچکس تو این بازار کامل نیس و عیب داره درست مث همین عیب ک خود من در ۲۰ هزار خرید دارم در ۱۵ و ۱۳ و ۱۰ و ۷ و ۵ و ۳ و …درست من در همه این قیمت ها خرید دارم و از اونجایی ک نمیشد دقیق تعیین کرد قیمتش چند میشه ب امید و طمع اینک از بازار جا نمونیم و فکر میکردیم بعد قیمت ۲۰ میره رو یک دلار میخریدبم ولی متاسفانه ریزش میکرده اما اصلا نباید حرص خورد چون بازار همینه و تا زمانی که ارزی رو ک خریدی نفروشیو نقد نکنی نه فایده و نه ضرری شاملت نشده و وقتی میفروشی اونوقت مشخص میشه سود کردی یا ضرر پس همه دوستان تا ب سود نرسیدن نفروشند و این رو من قاطعانه میگم ک این ارز همه رو ب سود میرسونه اما زمانش مشخص نیست و باید صبر کرد.پس لطفا اینجا نه ب کسی بی احترامی کنید و نه با حرفای الکی بقیه رو نا امید یا دلسرد نکنید تا باعث فروش و ضرر کسی بشید ک وقتی رشد کرد کسی حسرت بخوره ک چرا بخاطر حرفای عده ای ارز رو فروختم.چه بسا ک الانش هم بعضیا باضرر فروختن و حسرت خوردن.ممنون از دوستان ک فهم و شعور بالایی دارن و عمق حرفای من و بقیه ک اینجا نظر میدن رو درک میکنن و خداوند فرمود ای کسانی ک ایمان اوردید و توهین نمیکنید، شما ادب خانوادگی خود را نشان داده تا رستگار شوید.فتقبل عندالله من کریم و انزلنا فی ممالکین الناس سیدالدخلون فی افاجهم… بوس بوس![]()
![]()
![]()
سلام کاپیتان نظرت رو درباره ارز یونیفای پروتکل unfi میگی بنظرت نگه دارم یا سربه سر بفروشم