تحلیل و آپدیت جدید ارز sui

درود خدمت دوستان
تحلیل و اپدیت جدید از ارز sui

مرور تحلیل قبل:
خب ما در تحلیل قبل گفتیم مقاومت اولی که داریم قیمت 3.20 هست
و حمایتهای مهمی که داریم قیمتهای
2.50
2.20
1.80 و 160 که اگر هر حمایت از دست بره قیمت میتونه تا حمایت بعدی پایین بره که دیروز شاهد کف قیمتی تا محدوده 2.25 بودیم
دیگه پنج سنتشو به بزرگی خودتون ببخشید.
مقاومت 3.20 هم دقیقا به درستی عمل کرد و از همونجا ریزش شروع شد.
نکته:دوستان بعضیا فکر میکنند من چون اخرین حمایتی که نوشتم یعنی 1.60 قراره حتما تا اون محدوده پایین بره
نه عزیز دل ما میگیم اگرررر حمایت 2.20 از دست بره میرسه به 1.80 و اگر 1.80 از دست بره میرسه به 1.60 پس لطفا با دقت و اروم و کامل بخونید که ی موقع خدایی نکرده ضرر نکنید
این حمایتها بسیار بسیار مهم هستند پس به این راحتی شکسته نمیشه .
نقطه وروود طلایی هم که گفتیم بین 1.80 تا 1.60 اگر رسید اون منطقع عالیه و حتما بخرید

هشدار:
ما جمعه اخبار بسیااار مهم از امریکا وسخنرانی اقای پاول را داریم که به بازار یک شوک حسابی میده پس حواستون باشه.

خب الان قیمت سویی در حال حاضر 2.50 هست و به نظر من ما تا جمعه اروح اروم میریم بالا و محدوده قیمتهای 3 دلار و 3.20 را میبینیم
و اونجا منتظر اخبار باید باشیم که ببینیم مثبت میاد یا منفی و حرکت اصلی از اونجا شروع میشه.

دامیننس بیت کوین هم داره یکبار دیگه خودش را به خط روند اصلی محدوده 60 درصد نزدیک میکنه یعنی صعود موقت تمام الت کوینها.

اگر 60 درصد از دست بره و اخبار مثبت بیاد تمام الت کوینها منفجر میشن و سود خوبی به هولدرها میدن.توجه کنید گفتم اگر اخبار مثبت بیاد پس دقت کن

پیشنهاد خرید و فروش نمیدن اگر دوس دارید یک پله خرید در همین محدوده قیمت یعنی 3.50 با اختیار کامل خودتون انجام بدید

حالا باز مجدد نزدیکای اخبار شد تحلیل را اپدیت میکنم
موفق و پیروز باشید
ارادتمند شما
Ninja

خسته نباشی پس طبق تحلیل شما نقاط ورود یک دلار و۷سنت ونیم دلار؟کدومش حالا بهتره؟

الان یک ماه هست که سوئی میرسه به قیمت ۲/۶دلارو وبرمبگروه به ۳/۴۰دلار.تاجمعه هم که صد درصد میرسه به ۳/۵دلار.این روکه همه بلد هستن.مقاومت ۳/۲۴هم که مقومت سختیه ونمیتونه ردش کنه.توی ۱۰تاکه تاحالا تحلیل گذلشتی همشون روهمین گفتی،خب یه چیزجدید بگو؟

میری تو صفحه بیت کوین تبلیغ تحلیلهای من را میکنی بعد تو خود صفحه سویی انقدر ما را اذیت میکنی
اصلا درکت نمیکنم
بنظرم کتاب صوتی اثر مرکب را حتما بخون

تو فقط ببند و دور شو
دور شو ای شیطان تا با خشم نینجا روبرو نشدی
دور شو ای مردک
دور شو ای نادان
بعد که دور شدی برو تکالیفتو بنویس صبح باید بری مدرسه
ای لعنت به اون کوینهای تلگرامی

نه منوببخش اشتباه کردم ازت معذرت میخام دیگه چیزی نمیگم

به خداقسم میخورم دیگه چیزی راجب تونگم،اشتباه کردم همه زندگیم اشتباه بوده وضرر.امروز به اشتباه زندگیم پی بردم نباید تورواذیت کنم.دیگه دوستت دارم

چته دعوا داری چرا دشمنی خب تو هم تحلیلتو بزار اگه حالیته

تو هم اگر تحلیل بلدی بزار اگر بلد نیستی سکوت کن

سلام بله منظورم 2.50 هست قیمت فعلی

احسنت به شما دوست خوبم نینجا جان. در قلب منی . عزیز نظرت در مورد ارز DIA چیه؟

دمت گرم نینجا جان . سپاس

درود انسان شریف

این چهارتا اعلام حضور کنن می خوام یک تحلیل فیزیکی از پایین روشون انجام بدم. تا شاید زبونشون بسته شد

خودت احتمالا تجربه پایینتر زیاده

تو ببند بابا دوزاری