دوستان عزیز این ارز الان با توجه به دیدی که در رسانه ها پیدا کرده جای رشد داره ولی این رشد برای یه شت کوین خیلی زیاده بعد از اینکه به حد مد نظرتون رسیدید 80درصد توکن هاتون و بفروشید و طمع نکنید که قمار بزرگیست
چون با طمع خودتون بعداً پشیمون میشید
به یه حدی قانع باشید
پرسود باشید ![]()
باتوجه به تجربه خودم خدمتتون عرض کردم که اشتباه گذشته من گریبان گیر شما نشه
شخصاً برای هموطنان عزیزم که سود کردن خیلی خوشحالم و آرزوی موفقیت برای تک تک تون دارم ![]()
شت کوین خودتی:neutral_face:![]()
سلام خیلی راحت میتونی برداشت بزنید ولی باید یه سری کار ها رو انجام بدید مثل کی وای سی که اونم میشه انجام داد منم اگه خواشتید من براتون انجام میدم تلگرام TRX8wpc
جنابعالی اصلا سر سوزنی سواد نداری دوست عزیز..به سکه دیجیتال با 6 سال زیر ساخت میگی شت کوین؟ بابا پروفسور خودتو نشون نده
شت کویین ![]()
حالت خوبه؟
همینکه بهش میگی شتکوین معلومه چقدر تجربه داری. بدو برو سر درس و مشقات عموجون
یعنی ری.دم تو مغزت الاغ
داداش نیکولاس میخواست شت کوین بزنه، یک روزه میزد لیستش میکرد، اینی که شما الان تو این رتبه میبینی و برات تازگی داره، ماها شش سال استخراجش کردیم، روز ب روز دنبالش کردیم تا به اینجا رسیده، اینو با شیبا مقایسه نکن، پای پول دیجیتال هست، و جایگزینه بیت کوین خواهد شد، تجربت هم در حد نو پای کریپتو هست
برادر محترم از چیزی که خبر نداری نظر نده - این هموطنان که میگی هم وطن ما هم هستن و جز صلاح و خیر برکتشون چیزی نخواستیم - هر کسی هم خریده 100 تا 200 تا 300 تا خریده کلش بپره مبلغی نیست پس نگه میداریم سود عالی اونم نه از صرافی بلکه در خرید کالا و خدمات استفاده میکنیم - پس فکر کنم جای اشتباهی برای تحلیل اومدی
پای استیبل کوین هست و خودش پول هست احتیاج به تبدیل به فیات ندارد قیمتشو پایونرها مشخص کردن ۳۱۴۱۵۹$ میتونی برنامه جدید پای کانورتور را که امروز لیست شده ببینی برو ببین چند پای داری عزیزم هموطن
سلام چطوری دوست عزیز
من صادقانه گفتم و دیدگاه شخصی من بود کاش غلط بود
با امید موفقیت و خیر و برکت برای شما دوست عزیزم
عزیزم هیچ ارزی بیت کوین نمیشه
نهایتا بتونه ناتکوین روشکست بده ودر بهترین حالت
3دلار معامله بشه
کاش کمی ادب داشتید ![]()
باشه عزیزم من پای درس هستم ![]()