دکتر پرافیت :
برای اولین بار از سال ۲۰۲۲، فروش بیتکوینهایی که با قیمت ۱۶ هزار دلار خریده بودم را شروع میکنم. نیمی از کل دارایی بیتکوینم با سفارشهای فروش بین ۹۰ هزار تا ۱۰۲ هزار دلار قفل شده است. خبرهای مربوط به “ذخیره بیتکوین” یک تله برای خردهفروشان بیتجربه خواهد بود که با این فکر که خرید در اوج اخبار ایده خوبی است، به دنبال پامپ میروند. من در اوج هیجان بازار میفروشم و در حالی که دیگران دنبال سراب هستند و در نهایت مجبور به فروش در قیمتهای پایینتر میشوند، پوزیشنهای شورت را پر میکنم. بازی را کسانی میبرند که میدانند چه زمانی اقدام کنند. گرفتن سود از ۱۶ هزار دلار در ۹۰ هزار دلار یک معامله عالی است
پسر چرا اینقدر خالی میبندی ،تو که هیچ اونی که بهت این بازار معرفی کرد هیچی بزرگتر از اون هم بیت ۱۶ هزاری نخریده که نگه داره تا الان که الان بخواد بفروشه ،من کامنت های بچه گونه تو رو زیاد دیدم مال این حرف ها نیستی ،با خالی بستن کسی بزرگ نمیشه ،تو مجازی ادم خودشو گنده کنه عقده هاش تمام نمیشه این یه بیماری هست که یه شخص عقده های زندگی واقعیش وارد دنیایی مجازی به شکل وارونه میکنه و خودش ادم بزرگی معرفی میکنه، کم ببند پسر خوب
جناب آرش پس زود اون بیت هاتو که میگی ۲۰۲۲ خریدی بفروش یه گپ داریم باید پر بشه. چه بدونم شاید سن خودت هم به ۲۰۲۲ چه برسه به بیت هات😅