یه سوال دارم آقای هولدریسم آقای برد گارلینگهاس از سال ۲۰۲۳ تا الان دوبار تاریخ اعلام کرده که در فلان تاریخ پرونده حقوقی ریپل خاتمه پیدا میکنه..اول خودت برو توییتر های مدیر عامل ریپل رو از ۲۳ تا الان بررسی کن بعد بگو چرا پرونده مختومه نشده؟
بابا تو چی میگی … امثال من و هزاران نفر دیگه هم حرف بزنیم صرافی پول خودشو. کارمزد خودشو میگیره . چه بخری چه بفروشی . الکی اومدی اینجا فاز گرفتی هرچی میشه صرافی فلانه . صرافی بده . صرافی کوفته . زهره ماره … به حرف تو باشه همه ادم صرافی هستند ول کن بالا چهار تا مطلب به درد بخور بزارین . همه ش فاز منفی و حرف مفت . اره همه اینجا ادم صرافی هستند . واقعا خنده م میگره این اراجیف هارو تحویل مردم میدی . خوب میگی چکار کنیم از صرافی نخریم از کجا بخرید سوپری سر کوچه که ارز نمیفروشه … . صرافی احتیاج به این مسخره بازی ها نداره اینقدر پول در میاره . اینقدر سرش شلوغ هست که وقت نکنه ادم استخدام کنه که بیاد ملت رو بترسونه بفروشن یا بخرن . ملت همین جوری هم خرید و فروش میکنن . دیگه تو فاز برندار . دو روزه عضو شدی . روزی ده هزار پیام میزای یک پیامت هم به درد نمیخوره و مفید نیست . اینجا اساتید هایی داره که چهار . پنج ساله عضو هستند هیچکدوم یه مثل امثال تو نیستند دو روزه اومدی همه رو ادم صرافی کردی . عزیز من این حرفا رو ول کن . هرکی میخره یا میفروشه به تو ربطی نداره . تو مفید باش مثل یه اقای هست به اسم بابک . خدایی دمش گرم نه حرف مفت میزنه مث تو . نه چرت پرت میگه مث تو . مطلبی مفید باشه میزاره کسی راهنمایی بخواد میکنه . دیگه دنبال حاشیه نیست . برادر من مفید باش . فاز منفی نده .