حتی اگر صد روز مرتب مثل ربات پیش بری ، روز صدویک به احتمال زیاد روانت به هم میریزه کل سود و پولتو ب باد میدی .
غیرممکن نیست سود گیری مستمر . ولی خیلی سخته .
مثل اینه با دندون درد خودتو عادی نشون بدی .
روی کاغذ نوشتنش خیلی قشنگه . مهم عملی کردنشه . که خیلی سخته . تا صدتا پلان معاملاتی تست و پاره نکنی به سود نمیرسی .
اولا هیچ احمقی نمیاد ۱۰۰ دلار داشته باشه همشو بزارع رو یه پوزیشن که ۲ درصد بگیره بشع ۲ دلار.
دوما روزی دو درصد میگی راحته ؟؟
اگر راحته چرا خودت اهرم ۱۰۰ نمیزنی
بشه ۲۰۰ درصد؟
تو این بازار پیشبینی یک دونه کندل هم سخته
چه برسه دو درصد😂
ایا فک کردی بازاری که نه تکنیکال سرشه و نه تحلیل و نه پیش بینی با ی اشتباه بیست درصد برعکس بره تا اون بیست درصدتو جبران کنی ماها طول میکشه؟ اگه روند بازار اقد معلوم بود که روزی دو درصد سود گرفت الان همه تیلیاردر بودن و همه کل سرمایشونو میاوردن کریپتو
روزی دو درصد از صد دلار توی سال میشه هفتصدو سی دلار اگه هم ریسک کنه و دو لار هم اضاف کنه چهار پنج هزار تا هم نمیشه ولی یبار ضرر کنی همه اش از بین میره باید مث شما یاد داشته باشه اونجوری شاید از هر ده معامله اش پنج تاش درست در بیاد
سال جدید تا 15 روز دیگه میرسه
یه سالنامه تهیه کن هر روز موفق میشی تو روزش یه تیک بزن و معامله ای که کردی قیمت ورود و خروج و میزان سود رو یادداشت کن
365 تا تیک بخوره تو موفق شدی
با نظم و برنامه ریزی
قرار فقط 2% سود بگیری
پس با وسواس پوریشن باز میکنی
طبق فرمول 364^(1+0.02)×100 بعد از یک سال با سود ۲ درصد روزانه میشه 135000$ توی تئوری که خیلی خوش بینانه و عالی به نظر میرسه ولی در عمل خیلی تریدر موفقی باشی بتونی صد دلار را برسونی به 200 یا 300 دلار .
در آوردن سود اون هم از این صرافی های قالتاق و دزد به همین راحتی که فک میکنید نیست اگه واقعا تریدر موفق باشی میتونی به این مقدار یعنی نهایت ۳۰۰ درصد سود برسی توی سال. وگرنه ۹۰ درصد تریدرها همین صد دلار هم به باد میدهند .
سلام در حالت محاسباتی امکان پذیر است اما در عمل نه، من خودم مدت یک ماه سعی کردم سود روزانه بگیرم و اول موفق شدم ولی ارز باینری ایکس را که نوسانی بود خریدم به امید سود مثلا ۴ هزار تومان به ازای هر واحد و لی در عرض چند ساعت که کار داشتم و گوشیم را باز نکردم ۲۰ میلیون تومان ضرر کردم چون ناگهان این ارز افتاد و هر چه بدست آورده بودم بعلاوه بخشی از اصل پولم دود شد رفت هوا ، این بازار مطمئن نیست
من موندم شما که یه ضرب ساده رو بلد نیسین چرا مردمو تو چاه میندازین؟۲دلار *۳۶۵روز=۷۳۰ دلار اونم با نرخ ۹۰ تومن دلار الان میشه ۶۵میلیون تومن…چرا شعر میگید؟از خدا بترسین…از آه مظلوم بترسین