دوره های زمانی: هاوینگ، آلت‌سیزن و

اکر از 100 دلار روزانه 2 درصد یعنی روزی 2 دلار و به همین شکل از کل موجودیتون روزی 2% سود یگیری

بعد از یکسال 100 دلارت میشه 28/000 هزار دلار

سخت نیست تست کن

بازار حتما به ما فرصت گرفتن سود 2 درصد روزانه رو میده

فقط روزی 2 درصد

اگه فقط یک نفر از کامنت من تاثیر مثبت بگیره برای من کافیه

‌کاش به این داشتی بود ،کنترل هیجان کار بسیار سخت هست

قشنگ ترین حرفی که تو این۸ سال شنیدم همین بود عجب حرفی زدی و کاملا درست بود حرفت

سلام منظورت 2درصد سود درجه ارزي

روزی دو درصد سود گفتن راحته!؟

حتی اگر صد روز مرتب مثل ربات پیش بری ، روز صدویک به احتمال زیاد روانت به هم میریزه کل سود و پولتو ب باد میدی .
غیرممکن نیست سود گیری مستمر . ولی خیلی سخته .
مثل اینه با دندون درد خودتو عادی نشون بدی .

روی کاغذ نوشتنش خیلی قشنگه . مهم عملی کردنشه . که خیلی سخته . تا صدتا پلان معاملاتی تست و پاره نکنی به سود نمیرسی .

این که میشه فقط برای صرافی حتی یچیزیم بدهکار میشی

اولا هیچ احمقی نمیاد ۱۰۰ دلار داشته باشه همشو بزارع رو یه پوزیشن که ۲ درصد بگیره بشع ۲ دلار.
دوما روزی دو درصد میگی راحته ؟؟
اگر راحته چرا خودت اهرم ۱۰۰ نمیزنی
بشه ۲۰۰ درصد؟
تو این بازار پیشبینی یک دونه کندل هم سخته
چه برسه دو درصد😂

ایا فک کردی بازاری که نه تکنیکال سرشه و نه تحلیل و نه پیش بینی با ی اشتباه بیست درصد برعکس بره تا اون بیست درصدتو جبران کنی ماها طول میکشه؟ اگه روند بازار اقد معلوم بود که روزی دو درصد سود گرفت الان همه تیلیاردر بودن و همه کل سرمایشونو میاوردن کریپتو

خیلی راحته

اگر شغلت ترید باشه راحته

منطقه امن یعنی شغلی که الان داری
باید ازش خارج بشی و باورت این بشه تریدری شغل توِ

از صبح که بیدار میشینی با چارت سر و کله بزنی و منتظر فرصت ورود باشی🌹

رو 100 که استرسی نیست و زمانی که به 10 هزار برسه کلی تجربه کردی و چون از 100 شروع کردی اعتماد به نفس و قدرت بالایی خواهی داشت

تست کن مطمئن باش موفق میشی

مدیریت سرمایه
دفتر روزانه ترید
فقط بیت
استراتژی معین
و…

روزی دو درصد از صد دلار توی سال میشه هفتصدو سی دلار اگه هم ریسک کنه و دو لار هم اضاف کنه چهار پنج هزار تا هم نمیشه ولی یبار ضرر کنی همه اش از بین میره باید مث شما یاد داشته باشه اونجوری شاید از هر ده معامله اش پنج تاش درست در بیاد

سال جدید تا 15 روز دیگه میرسه
یه سالنامه تهیه کن هر روز موفق میشی تو روزش یه تیک بزن و معامله ای که کردی قیمت ورود و خروج و میزان سود رو یادداشت کن
365 تا تیک بخوره تو موفق شدی

با نظم و برنامه ریزی

قرار فقط 2% سود بگیری
پس با وسواس پوریشن باز میکنی

توچرا تلگرام نمیدی

اماروزی١۴درصداز٢۰۰ملیون میگیرم۵ماهه نتونستم٢۰درصدش جمع نگهداری کنم دیگ همچی سخته

طبق فرمول 364^(1+0.02)×100 بعد از یک سال با سود ۲ درصد روزانه میشه 135000$ توی تئوری که خیلی خوش بینانه و عالی به نظر میرسه ولی در عمل خیلی تریدر موفقی باشی بتونی صد دلار را برسونی به 200 یا 300 دلار .

در آوردن سود اون هم از این صرافی های قالتاق و دزد به همین راحتی که فک میکنید نیست اگه واقعا تریدر موفق باشی میتونی به این مقدار یعنی نهایت ۳۰۰ درصد سود برسی توی سال. وگرنه ۹۰ درصد تریدرها همین صد دلار هم به باد میدهند .

ولی خوشم اومد از زاویه دیدت !!!

بنام خدا و سلام به همه .‌

البته اگه کسی موفق بشه حتی یک دهم درصد
یعنی روزی یک هزارم خالص از این بازار سود بگیره ،،،

و به اصل سرمایه و سود و انباشت سود هم دست نزنه و همه رو با هم داخل ترید بیاره و همین رویه یکسال ادامه پیدا کنه
سود قابل توجهی بدست میاد.

دلیلش هم سود و اثر مرکب هست.

سیگنال عزیز بسیار عالی

سلام در حالت محاسباتی امکان پذیر است اما در عمل نه، من خودم مدت یک ماه سعی کردم سود روزانه بگیرم و اول موفق شدم ولی ارز باینری ایکس را که نوسانی بود خریدم به امید سود مثلا ۴ هزار تومان به ازای هر واحد و لی در عرض چند ساعت که کار داشتم و گوشیم را باز نکردم ۲۰ میلیون تومان ضرر کردم چون ناگهان این ارز افتاد و هر چه بدست آورده بودم بعلاوه بخشی از اصل پولم دود شد رفت هوا ، این بازار مطمئن نیست

بله درسته اگه 365 روز حساب کنی میشه 137740

من موندم شما که یه ضرب ساده رو بلد نیسین چرا مردمو تو چاه میندازین؟۲دلار *۳۶۵روز=۷۳۰ دلار اونم با نرخ ۹۰ تومن دلار الان میشه ۶۵میلیون تومن…چرا شعر میگید؟از خدا بترسین…از آه مظلوم بترسین