- پولی رو داخل بازار های مالی بیارید که تحمل از دست دادن اون رو دارید
2) صبور باشید!
خیلی ها منظور از صبر رو فقط برای فروش میدونن در حالی که برای خرید هم باید صبر کنید - چند تا ارز زیر نظر بگیرید و ناحیه خرید برای خودتون مشخص کنید و اگه رسید خرید میکنید اگه نرسید بیخیالش میشید!
3 ) ریسک ارزهای جدید
ارزهای جدید بدون توجه از این که چقدر خبر مثبت میشنوید ازشون، رو یادتون باشه ریسک بالایی دارن و اکثر حتی پروژه های خوب میتونن بعد از لیست شدن تو صرافی بزرگی مثل بایننس 90 درصد یا بیشتر سقوط کنند
4) تحلیل پیشگویی نیست!
قیمت ارزهای دیجیتال بر اساس عرضه و تقاضا شکل میگیره و هیچ جوره نمیشه فهمید چه اتفاقی ممکنه برای یک ارز بیوفته که باعث بشه تعداد فروشنده ها بیشتر بشه یا خریدار ها .
تحلیلگر در بهترین حالت میتونه با توجه به چارت میتونه جایی که خریدارهای زیادی داره(حمایت) و جایی که فروشنده زیادی داره(مقاومت) رو نشون بدن ولی این که حمایت بشن یا مقاومت رو بتونه رد کنه یا نه بستگی به خود بازار داره.
خلاصه اگه مثلا دیدید مثلا یکی میگه بیت کوین میشه 50 هزار یا 10 هزارتا صرفا حدس خودشه و هیچ ربطی به تحلیل نداره
5) بخریم یا بفروشیم؟
با توجه به نکته 4 هیچ کس به شما نمیتونه بگه بخرید یا بفروشید چون هیچ کس از اینده خبر ندارد - بهتره به جاش حمایت ها و مقاومت های ارز ها رو پیدا کنید و خودتون در نهایت تصمیم بگیرید
6) این پروژه فرق داره!
چیزی که شاید براتون قبول کردنش سخت باشه اینه که اکثر الت کوین ها ارزش واقعی خیلی کمی دارند و بیشترشون تنها فایدشون برای تیم اون ارز هست واسه همین به هیچ ارزی دلبسته نشین و زیاد توشون سرمایه گذاری نکنید- اگه اسم ارزهای دیجیتال سال های 2012 به بعد رو لیست کنید تا به امروز- متوجه میشید خیلی هاشون کلا نابود شدن و اکثر بقیه هم به قیمت های خیلی کمی رسیدن و فقط بعضی ها تونستن سود خوبی به سرمایه گذاران خودشون برسونن
سلام تا قبل این حرف ها درست اومدی ولی اخر این قسمت خراب کردی طبق تحلیل میشه گفت ارز ها به چه قیمتی میرسند
خیر بنده موافق نیستم شما تو انواع تحلیل میتونی تارگت پیدا کنی مثلا برای این موج تا کجا میتونه بره ولی در نهایت عرضه و تقاضا تصمیم میگیره اون ناحیه برسه یا نرسه - اگه تارگت ها مشخص بود که مثلا 110 هزار سقف بیت کوین هست، کسی این حماقت رو نمیکنه تو 110 هزار بخره و اونجا همه میفروختن و بازار صفر میشد! امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشی - مارکت اگه قابل پیش بینی باشه نابود میشه
مارکت قابل پیش بینی هست دوست خوبم
دوست ندارم این جا بحث کنم خواستم صرفا تجریبات خودم رو برای دوستان تازه کار بزارم ولی در جواب شما متن chatgpt رو براتون میزارم
بازارهای مالی تا حدی قابل تحلیل هستند، اما قابل پیشبینی بهصورت دقیق و قطعی نیستند. دلیل این امر پیچیدگی بالای آنها و تأثیرپذیری از عوامل متعدد است. برخی از این عوامل شامل موارد زیر میشوند:
-
تحلیلهای تکنیکال و فاندامنتال – بسیاری از معاملهگران از الگوهای قیمتی، اندیکاتورها و روندهای تاریخی برای پیشبینی رفتار بازار استفاده میکنند. در کنار آن، تحلیل فاندامنتال بر وضعیت اقتصادی، سیاستهای پولی، سودآوری شرکتها و اخبار کلان اقتصادی تمرکز دارد.
-
روانشناسی بازار – احساسات معاملهگران (ترس و طمع) نقش زیادی در نوسانات بازار دارند، که پیشبینی آنها را سخت میکند.
-
رویدادهای غیرمنتظره – اخبار ناگهانی، مانند جنگ، تغییرات قوانین، ورشکستگی شرکتهای بزرگ یا بحرانهای اقتصادی، میتوانند تمام پیشبینیها را بیاعتبار کنند.
-
الگوریتمهای معاملاتی – رباتهای ترید و هوش مصنوعی نقش زیادی در معاملات دارند و تصمیمگیریهای آنها فراتر از تحلیلهای سنتی است.
به همین دلیل، برخی معتقدند که بازار بیشتر یک سیستم احتمالاتی است تا یک سیستم قطعی. بهجای پیشبینی ۱۰۰٪، بهتر است بر مدیریت ریسک، کنترل احساسات و داشتن استراتژی معاملاتی تمرکز کرد.
سلام رحیم جان خوش باشی همیشه به شادی
رحیم جان یه مبلغی خورد اومده به حسابم پیشنهادت چیه برای کوتاه مدت ممنون
همه حرف های شما درست هست و این موارد که بالا فرمودید بله تاثیر گذار هست
اقا محمد مهدی باید مبلغ بگی من ببینم چقدر هست با سیستم دقیق پیش بریم
دو سه روز دیگه تحلیل فیوچرز میزارم آموزش اماده کردم باید اونم بذارم شروع کنیم
۱۲ تا ۱۴ میلیون چیزخاصی نیست پول ۴ روز غذا تو رستورانه
دمتگرم اونایی که مثل من مبتدی هستن اموزشات خیلی کمکه البته بازبون عامیانه باشه البته شما جوونا واردین من که ۵۱ سالمه متوجه نمیشم
بگو متوجه میشدی که کل سرمایه ات وضرر نمیکردی
۱۸ تومنه کلا رحیم جان ۳ تومن تا ۴ تومن گزاشتم ته حساب البته سود روزانه باشه میارم ویز خاصی نیست این ایام بگذره نخام همه رو بخورم بعد عید وسیله هام و بفروشم شروع کنم باشماهای دوست
تو پروفایلم هست یه سری سکه و ست تقریبا عتیقه است بفروشم انشاالله روز مبادا الانه اینا هم خریده بودم ۲۳ سال پیش وایه همچین روزی
چشم من ساده ساده میگم و شما هم استفاده کنید
سلام خوبی رحیم جان میدونم مزاحمت هستم یه سوال لطفا به نظرت توی این یکی دوروز تا عید چی بگیرم سودش و سیو کنم شب عیدی دمتگرم رفیق