زمان خرید و تحلیل

خب دوستان عزیز من نه دنبال لایک هستم نه دیس لایک وقتی تحلیل میذارم واقعیت بازار را میگم و کسانی که خلاف میلشون هست اصلا تو این بازار نباید بمونن چون این آدمها ترسو هستن و دارن از واقعیت فرار میکنن دیشب قبل ریزش بازار اطلاع دادم بهتون . الان میخوام بگم چه زمانی وقت خرید هست . نگاهتان به چارت توتال سه باشه وقتی به محدوده هفتصد بیلیارد خرید بزنید حالا ده بیلیارد بالا پایینش مهم نیست . اتریوم رسید به هزار و هشتصد پنجاه وقت خرید هست . اگه قرار بولرانی داشته باشیم از این نقاط شروع میشه . حالا بازار احتمالات هست و قرار نیست هر تحلیلی صد درصد درست دربیاد . اگه قیمت از بالای محدوده ها که گفتم رفت بالا ورود بزنید و اگه قیمت از محدوده هایی که گفتم رفت پایین و تثبیت داد از معامله خارج بشید یعنی حد ضرر زیر محدوده که گفتم باشه . موفق باشید

تحلیلت درست بود رفیق

آدا رو با چه قیمتی ورود بزنیم خوبه؟

• جانم ریزش شروع شد🙏🙏

پله ای خرید بزنید از هفتاد و سه سنت تا شصت و دو سنت ولی صبر کنید تا ریزش بیت کوین تموم بشه اگه بازار صعودی شد خرید بزنید . چند سنت بالا پایین مهم نیست مهم اینه جای درست وارد بشی یعنی وقتی تو چارت ی کندل پرقدرت دیدی اونجا میشه نقطه ورود . البته نه کندلهایی که ترامپ پشتش هست در ضمن وقتی بیت کوین بریزه بقیه الت کوین ها هم میریزن و حمایت براشون خیلی مهم نیست

سلام خوبی. لطفا یک نام کاربری برای خودت اختصاص بده که شما را با خیلی ها اشتباه نگیرند